Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:11, 11. 10. 2014.

| Ekonomija

Direktor niškog Aerodroma podneo ostavku

Autor:Predrag BlagojevićIzvor:Južne vesti
Dragan Bugarinović
Ostavka posle pritiska; Dragan Bugarinović

Tačno godinu dana od kako je drugi put izabran za direktora Aerodroma, Dragan Bugarinović je Skupštini Grada dostavio svoju ostavku.

Ovu informaciju je Bugarinović potvrdio novinarima Južnih vesti, ali nije želeo da govori o razlozima za taj potez.

Iako za sada niko od gradskih lidera nije komentarisao ostavku prvog čoveka Aerodroma, gotovo je izvesno da će ona biti prihvaćena.

Podsetimo, pre nepunih mesec dana gradonačelnik Zoran Perišić je izjavio da je Gradsko veće od Bugarinovića zatražilo da se povuče sa funkcije, a da je on saopštio da će to i učiniti.

Ipak, samo nekoliko dana kasnije, gostujući u emisiji "15 minuta" Južnih vesti, Bugarinović je potvrdio da je gradonačelniku najavio ostavku, ali da to ipak neće učiniti.

Kako je tada rekao, on se "ne odriče prava da podnese ostavku", ali nezadovoljan optužbama gradonačelnika da je loše radio, zaključio je da ne razmišlja o povlačenju.

Nakon toga su se desile stvari koje meni ne daju za pravo da u ovom momentu podnosim ostavku - rekao je tada Bugarinović.

Bugarinović je u intervjuu odbacio sve optužbe koje su prethodnih dana na njegov račun iznosili brojni gradski funkcioneri, tvrdeći da su "netačne" i "paušalne".

Kompletan intervju možete pogledati - ovde.

Dragan Bugarinović je bio direktor Aerodroma od 2008. do 2012. godine. Nakon toga je ostao na čelu preduzeća kao vršilac dužnosti direktora do oktobra prošle godine, kada je na konkursu po drugi put izabran za direktora sa mandatom od 4 godine.

Zvanično nije bio član nijedne političke partije, ali vredi pomenuti da ga je 2008. za direktora predložila G17 plus.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • laki

    08:05 // 13. 10. 2014.

    A šta je drugo čovek mogao da uradi pametnije nego da podnese ostavku,dali je trebao sa đavolima tikve da sadi pa da mu se sutra biju o glavu

  • Lazo

    08:00 // 13. 10. 2014.

    Dakle rešili ste svojom kadrovskom politikom dođeš mi dođem ti da urnišete ovaj Niš i jug srbije do temelja.Ako se ovaj narod prizove pameti biće belaja leteće i funlcije i žđopke

  • Dragan

    07:55 // 13. 10. 2014.

    Upravo odgledah sledeceg "direktora" https://www.youtube.com/watch?v=xiyCYLAvr6Y&feature=youtu.be&t=1m9s. Zakljutchak ili pitanje je - Taj li ce ne opravi? Nislije, cemu li se nadate sa ovakvom vlascu

    • Mare

      16:13 // 16. 5. 2016.

      Godinu ipo dana kasnije, BEZ Gospodina Bugarinovica koji je sve upropastio(ili nije mrdnuo prstom), sa tim novim mi imamo Dortmund, Malme, Basel, Berlin...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: