Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:11, 14. 3. 2013.

| Ekonomija

Đenadić kandidat za direktora Tigra

Autor:Vladimir VeljkovićIzvor:Južne vesti
tigar-pirot.jpg
Foto: tigar.com

Ministarstvo finansija i Samostalni sindikat Tigra AD predložiće rukovodstvu da za novog generalnog direktora ove kompanije postavi Nebojšu Đenadića nekadašnjeg zamenika generalnog direktora kruševačkog Trajala.

Predstavnici ministarstva i sindikata na današnjem sastanku koji je održan u Beogradu složili su se da bi Đenadić u ovom trenutku bio dobro rešenje za najveću pirotsku kompaniju.

- Očekujem da će Nebojša Đenadić prihvatiti ovaj predlog koji bi trebalo da dovede do izlaska iz krize u koju je upao Tigar. Sa planom reprogramiranja dugova i već ugovorenim poslovima mi možemo da poslujemo stabilno. Novi direktor bi trebalo da odmah započne razgovore sa bankama kako bi se realizovala obećana pomoć ministarstva finansija od 15 miliona evra. Mi očekujemo i dodatnih 5 miliona evra za pokretanje proizvodnje ali i za isplatu zaostalih zarada i doprinosa za zdravstveno osiguranje – kaže Slobodan Petrović predsednik Samostalnog sindikata u Tigru.

Konačnu reč o imenovanju Nebojše Đenadića trebalo bi da da Nadzorni odbor kompanije koji bi trebalo da se sastane u narednih nekoliko dana.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Valkira Krusevac

    19:39 // 15. 3. 2013.

    kako je ovo jadno pa taj je sa Samostalcima osakatio radnike Trayala ...sluzio je kao strucnjak za pravljenje spiskova za izbacivanje ljiga i beskicmenjak....jadni Pirocanci

    • Geneza

      03:48 // 17. 3. 2013.

      Prezime mu govori da je nastao od reci "Dje ga nadje"=djenadic.

  • Novi direktor

    07:40 // 15. 3. 2013.

    13.03.2013.g vest Danas je u Ministarstvu finansija i privrede održan još jedan sastanak predstavnika Ministarstva, Samostalnog sindika hemije i nemetala i Tigra ad na kome je razmatrano pitanje imenovanja generalnog direktora korporacije. Iako je, načelno, juče odbio ponudu Ministarstva, Nebojša Djenadić, nekadašnji zamenik generalnog direktora kruševačkog Trajala, danas je na insistiranje predstavnika Sindikata, prihvatio funkciju generalnog direktora korporacije Tigar ad.

  • nebitno

    11:24 // 14. 3. 2013.

    sta ne valja u ovoj vesti?SVE NE VALJA.
    gospodin nije uradio nista posebno ni u trayalu.jos da cujemo da je clan URS pa da sve bude jasno.
    sindikat i ministarstvo predlazu direktora?
    nadzorni odbor u kome sede optuzeni za lopovluk odlucuju o novom direktoru!

    • JAD I BEDA

      05:38 // 15. 3. 2013.

      Trulez u gradu,sve se gasi sto vredi,a na sceni su nepismeni hostapleri i kabadahije koji otimaju a ne stvaraju.Pored njih rade jos JP,prosveta,zdravstvo,policija,pravosudje,tj ono sto se finansira iz Republike,a deo toga sto ide u budzet lokala je dovoljan za one sto su tamo koji jos nesto iskukumavce od donacija i to je sve,stim sto je pojedincima izuzetno dobro a vecini nikad gore.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: