Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:43, 1. 8. 2017.

Do kraja godine saobraćajnica i trotoar na Loznom kalemu

Lozni kalem Na Loznom kalemu gradiće se akva-park i fabrika "IMI"; Foto: Screenshot Google maps

Da bi povećao turistički promet u Nišu i Niškoj banji i stvorio uslove za nove investicije na Loznom kalemu, Grad će, prema najavama, do kraja godine izgraditi saobraćajnicu i trotoar na ovoj lokaciji. Očekuje se da tu bude izgrađen akva-park, kao i hala filipinske kompanije “IMI”, a plan gradske vlasti je da taj deo Niša postane turističko-poslovni i rekreativni lokalitet.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Max Vespertine

    11:48 // 1. 8. 2017.

    Akva-park, fabrika, banja... Ma super kombinacija za turizam... A oce tu negde da uguraju i Diznilend, deponiju i jos jedan KP Dom da sagrade, da kompletiraju turisticku ponudu?

  • sinDragan

    12:06 // 1. 8. 2017.

    Predlazem jednostavnije resenje. Da nadlezni naprave trotoar do Doljevca tamo vec postoji Aqua park i da ne smaraju vise narod sa tom demagogijom.
    Kako li su oni Rimljani na MediJani imali rukovodstvo kad su u to vreme imali vodovod, parno kupatilo...... i trotoar do Niske banje?

  • BATA

    13:38 // 1. 8. 2017.

    Sve lepo zamisljeno i projektovano ,tu si investitori tu su turisti i kako podju na posao i uzivanje/kupanje ono rampa spustena kako se vracaju ono rampa spustena voz mora da prodje .
    Prvo i osnovno pruga da se izmesti pod hitno da se oslobode prilazne saobracajnice i parkinzi a posle ostalo, to je problem od Pirotske i Palilulske rampe do prelaza na Trosarini pa nadalje do Nissala i N.Banje.

  • Milan

    16:00 // 1. 8. 2017.

    A biciklisticka staza?

    • Zarko

      21:19 // 1. 8. 2017.

      Za dve godine

  • todor

    16:43 // 1. 8. 2017.

    Trotoari , nije loše . Jedva čekam otvaranje , koje će naravno biti skuplje od objekta koji se otvara .

  • todor

    16:47 // 1. 8. 2017.

    U školu " KOLE RAŠIĆ" koja je treća po starosti u gradu , hiljadu dece ide u školu , naravno ulicom jer trotoara nema , a i šta će nam .

    • Ех, да је само код те школе проблем?

      20:13 // 2. 8. 2017.

      Тачно је да тротоара нема или су неадекватни и самим тим ђаци ове школе су изложени деценијама ризику од несавесних возача. Што се тиче године оснивања мала исправка: ОШ Коле Рашић је седма основна школа по реду оснивања у Нишу и последња градска школа основана пре окупације у Другом светском рату. Основана је школске 1940/41, а почела са радом почетком 1941. године.

  • TilOjlenšpigel

    20:03 // 1. 8. 2017.

    Bravo genijalci,pored Niške Banje,ponavljam Banje će te prizvoditi auto-delove,jedva čekaju turisti iz sveta da pohrle da se osveže IMI proizvodima!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: