Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:47, 8. 9. 2017.

Dogodine novi sjaj za stare niške hotele

ambasador Radovi na Ambasadoru uveliko u toku: Foto: JV

Rekonstrukcija 2 simbola centra Niša, hotela "Park" i "Ambasador", kako kažu vlasnici, biće završena naredne godine. Obnova "Parka" planirana je do kraja ove godine, a otvaranje "Ambasadora" u maju 2018. Najavljeno je da će biti zaposleno ukupno 200 novih radnika.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Smuk

    22:57 // 8. 9. 2017.

    Valjda ce od drzhave dobiti 10.000€
    po zaposhljenom radniku !

  • jeca

    22:45 // 8. 9. 2017.

    Kaze hoce da vrati stari sjaj hotelu Park i da zadrzi mlade da ostanu u Nisu a ne da idu u svet. Gospodine bizmismenu nece ostati mladi u Srbiji ako ih vi zaposlite i date platu 300-350 eura jer se u svetu taj novac zaradi za 2 dana u malo boljem restoranu sa baksisom. Sve ostalo ok, zaradicete pare,grad ce biti lepsi obnovom ovih hotela a sve drugo su prazne price...

    • Verko

      13:21 // 9. 9. 2017.

      Kaže jedan srpski političar i poslovan čovek (narodski rečeno - biznismen), povratnik iz Rusije, kako mladi žele da rade i za 200 evra mesečno ali samo da ostanu u Srbiji blizu svoje porodice i kako će im on to, naravno, omogućiti. Smejao sam se i plakao istovremeno.

  • sugradjanin

    05:20 // 9. 9. 2017.

    Ovi hoteli trebaju Nisu.

  • MP

    11:18 // 9. 9. 2017.

    Ambasador je zaista simbol Niša. Svakom Nišliji je drago zbog novog lica glavnog niškog trga. Bravo za hrabrost da se udje u ovakav poduhvat. Sigurno će biti na svetskom nivou.

  • dule

    07:19 // 10. 9. 2017.

    Ambasador i ostale hotele u sklopu Srbija turist su izgradili radnici decenijama odbijajuci im se od plata ,tako su imali najmanje plate ali izgradili hotele.I sada se prodaju hoteli ispod ruke,a niko radnicima koji su placali izgradnju nije ponudio ono sto im pripada,svoj deo.Sramota za grad i drzavu.

    • Због нас издајица и неискрених чланова партије, наша деца испаштају

      20:27 // 10. 9. 2017.

      Нису само радници СРБИЈА-ТУРИСТА одвајали од плате. Ми радници некадашњег гиганта у СФРЈ, МИН - а, одвајали смо неколико дневница и радии суботом како би се подигао и Амбасадор, и наш хотел у Сићеву са објашњењима да ћемо све то ми радници да користимо и да ћемо моћи да идемо да попијемо пиво. Тако су нам причали, и данас се сећамо тих прича. Ми смо издали партију и интересе радничке класе, а наша

  • P. V.

    17:49 // 8. 9. 2017.

    Da li je stvarno rekao: ,,sa preko 5 boda...'' ? Ako jeste, onda je to strašno!

    Da li ,,novi sjaj'' starom hotelu ,,Park'' podrazumeva i postavljanje novih zastava, jer su postojeće veliko ruglo hotelu i asociraju na ličnu i nehigijenu svih u hotelu uposlenih i svega što se u hotelu nalazi.

  • Deki

    17:57 // 8. 9. 2017.

    Bravo, samo napred. Neka se gradi i radi. Privatni kapital nema alternativu.

    • drakče

      00:02 // 9. 9. 2017.

      tako je komšo još samo da plate malo povećaju sa 22-23000 na jedno 28-30000 pa da svi budemoi srećni, oni u pošteno stečenom kapitalu a mi u pošteno zaraćenim platama.

  • Srdjan

    06:10 // 10. 9. 2017.

    Ambasador je zajedno sa RK Beograd ruglo grada i nikakvo renoviranje tu cinjenicu nece znacajnije umanjiti. U svakom slucaju, kada vec nije odredjeno za rusenje bolje da je sredjeno nego da stoji prazno i ne sluzi nicemu.

  • Realan covek

    11:20 // 11. 9. 2017.

    Drago mi je sto ce se ponovo aktivirati Ambasador i Park,barem da im se sredi fasada da ne ruzi grad.Nije mi jasno zasto se ne aktiviraju Ozren i Partizan u N.Banji jao i Nais,pa ta 3 hotela su rudnik zlata.Nazalost nema strucnih kadrova koji bi napravili plan u dovodjenju turista,a grad ima takve potencijale.Bio bi zadovoljan da predjemo N.Sad po gostima pa polako da se to godinama povecava

  • Nišlijaa

    08:05 // 11. 9. 2017.

    Ovo je dobra vest, AMbasador i treba da se renovira, do sada je bio ruglo u cenrtu grada. Ali kako ce imati 5 zvezdica, kada nema parking i bazen.Priča se i da ce mu grad dati parking kod trvdjavskog mosta...I nadam se da plata nece biti ispod 300 eura, da se bar moze preziveti...

  • Ana

    13:56 // 22. 2. 2019.

    Dali se zna kada je zaista otvaranje? Maj 2018 bese....

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: