Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:13, 13. 8. 2020.

Etno sela, hoteli i saobraćajnice u planu razvoja Sijarinske Banje

sijarinska banja 2020 U toku javni uvid u nacrt Plana detaljne regulacije, foto: Bojana Stamenković

Dva etno sela, novi hoteli i moteli, saobraćajnice, parkinzi i uređenje zelenih površina, deo su projekata koji bi ubuduće mogli da se urade u Sijarinskoj Banji, jer je u izradi Plan detaljnje regulacije. Građani svoje primedbe i rešenja za urbanizaciju Banje mogu dati do 17. avgusta, do kada trajne javni uvid u nacrt ovog dokumenta, nakon čega će biti održana javna rasprava. Predsednik Opštine Medveđa Nebojša Arsić kaže da je ovaj planski dokument prvi korak u realizaciji projekata i da se konstantno radi na sređivanju banjskog kompleksa.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Afrodita Jakubi

    15:14 // 14. 8. 2020.

    Prioritet je ulepsati ulaz u Sijarinsku banju. Uraditi fasade na školi, zgradi prosvetnih radnika, vila Olga, rimsko kupatilo, izgraditi bungalove gde su bile kamp kucice, a osnovno i prvo što treba regulisati za donju banju je vodovod i kanalizacija da se ne bi prekopavao put koji je u planu da se uradi.

  • odljepljivač postera

    10:44 // 13. 8. 2020.

    Ali prvo skinite ono ruglo sa bilborda( najpametnijeg,najboljeg,ccc)onu njušku što "dočekuje" goste u stilu Severne Koreje.Dokle više to ulizivanje?

    • Pavle Ivkov

      12:54 // 13. 8. 2020.

      Nema potrebe da se skida lik vladara, jer je to potpuno u skladu sa nama i nasom svescu, duboko je urezano u nase narodno bice da imamo vodju, da nas uvek cvrsta “ruka” drzi svojim mudrim potezima. Mi svagda ceznemo da imamo vodju, volimo portrete, da uz pomoc istih gradimo licni identitet, osecaj da pripadamo. Sve to smo dokazali bezbroj puta kroz istoriju.

  • Snezana

    13:03 // 13. 8. 2020.

    Bilo bi lepo da se napravi put od Sijarinske banje do Djavolje varosi. Znam da je prosecen kod Bucumeta i fali Jos pet kilometara asfalta.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: