Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:21, 16. 3. 2012.

"Falke" upošljava 600 Leskovčana

Falke br 12 mala

Fabriku nemačke kompanije "Falke", u kojoj će raditi 600 Leskovčana, svečano su otvorili predsednik Srbije i nemački ambasador.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Dalibor

    20:58 // 16. 3. 2012.

    Ova investicija je samo pocetak oporavka juga Srbije,jer ce to ohrabriri i druge investitore da ulazu. Bravo za Demokrate!

    • Pera

      00:17 // 17. 3. 2012.

      kaze demokrata

    • B-ice NicollaBeatz

      19:57 // 18. 3. 2012.

      Kaze normalan covek koji verovatno ume da razmislja i da vidi da se vlast trudi da nas izvadi iz blata u koje su nas prosle vlasti zatrpale.Bravo!

      Vi koji ne vidite vama nema pomoći,udavite se.

  • Aparthejd yelow

    08:13 // 17. 3. 2012.

    Diskriminacija u Srbiji postaje nepodnosljiva.Beograd dobio orangutana Elmara koga vec ceka prijem kod curice zarad povecanja nataliteta u ovoj zalutaloj zemlji, a nama u Leskovac salju nekakve jalove predsednike da jos vise obogate jalovinu i mlade sklone iz otadzbine.Svaka slucajnost sa periodom posle 1945.je od ove salate populi,ocekivana.

  • V. G.

    01:10 // 18. 3. 2012.

    Sramota. Poklanjaju Srbiju strancima! Prodaju nas kao roblje (jeftinu tj robovsku radnu snagu)dobijamo robovska radna mesta a gospodari našu imovinu, infrastrukturu, profit i zemlju potpuno besplatno plus i srpski novac. To se zove uspešna kolonizacija Srbije a mi ćemo završiti kao američki indijanci u najboljem slučaju u rezervatu!

  • Mare Bg

    19:56 // 16. 3. 2012.

    Da li neko zna kolike su plate inzinjera u Falkeu i Yuri ???!!!
    Radim ovde u Beogradu kao inzinjer elektronike i imam trenutnu platu 850 Eura, ali kada odbijete stan,hranu jedva mi ostane 400 eura za zivot.
    Hvala unapred.

    • Miki Nis

      11:48 // 17. 3. 2012.

      Radnici u falkeu imaju oko 30 hilj. dinara koliko sam cuo, a u pouzdano znam da u Yuri rade za minimalac u tri smene.Menadzeri odeljenja (sektora) u Yuri imaju oko 30 hiljada dinara. I to im je to. U Raci su te plate vec dve godine zaredom, od povecanja mogu da samo sanjaju!
      Ne vracaj se u Nis i Leskovac nikako, jer te pare oved mozes samo da sanjas kao inzinjer!!!

  • Gogy Kg

    00:08 // 17. 3. 2012.

    Falke je vec ozbiljna firma, sa trzistem zapadne Evrope!
    Yura je velika robovlasnicka korp. iz nama totalno drugacije kulture (kultroloski nama Evropljanima orijentalni narodi ne odgovaraju - licno nemam nista protiv njih).
    Cisto poredjenja: Yura u svoje 2 fabrike u Kini radnike placa 2,5 dolara po satu, u Srbiji 1,2 dolara!
    Postoji velika verovatnoca da ce nakon isteka koriscenja subvencija,nakon tri godina Yura napustiti Srbiju i otici na drugu lokaciju(naravno prvo napusta Leskovac).
    Inace plate radnika Yure u Rači kod Kg se nisu menjale vec dve godine: radnici u proizvodnji 19000 din. a administracija 31000 din.
    Pozdrav i srecno, i ako imate mogucnosti za bolji posao (bolji posao nisu samo vece pare !), ne oklevajte i idite iz Yure.
    Npr. mom bratu u Fiat-u je plata kao Tim Lideru 35k a prijatelju koji je na poziciji menadzera je plata vec 40k od drzave plus 50k Fiata (ulupno 90k).Dakle plata menadzera u Fiatu je 3 puta veca nego menadzera u Yuri.
    Pozz iz Kragujevca

  • Lilian Jimenes

    17:17 // 18. 3. 2012.

    Eu adoro os produtos Falke, conheci na Alemanha as meias e amei.
    Porque a Falke não vem para o Brasil no Rio de Janeiro? Aqui é uma cidade de pessoas que gostam de fazer exercicios fisicos.
    obrigada
    Lilian

  • Dušica Stanijanović

    19:55 // 18. 2. 2013.

    Da za falke sam cula sve najbolje nadam se svaki dan da me pozovu jer sam vec predala a u juru su samo koji su u stranku oni su upali da rade i to nije fer.Unapred zahvalna samo napred FALKE

  • Dušica Stanijanović

    19:58 // 18. 2. 2013.

    Da za falke sam cula sve najbolje nadam se svaki dan da me pozovu jer sam vec predala Unapred zahvalna samo napred FALKE

  • kjaslkfj

    18:35 // 3. 2. 2015.

    na kolko smeni je u falke??

  • Mladenović Jasmina

    15:22 // 19. 4. 2015.

    Sve najbolje! Očekujem poziv,radiću bilo šta! Unapred zahvalna

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: