Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:16, 30. 7. 2017.

Filipinski “IMI” planira da zaposli 1.500 radnika u Nišu

imi Dekandido i Bulatović tokom predavanja građevinske dozvole; foto: FB strana Darko Bulatović

“IMI” je u danima kada je otvoren pogon “Leonija”, a “Cumtobel” započeo izgradnju svoje fabrike, dobio građevinsku dozvolu za izgradnju svjih hala na LOznom kalemu. U ovoj kompaniji kažu da će fabrika u Nišu biti završena do jula naredne godine.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Goran Đorđević

    14:49 // 30. 7. 2017.

    Da li u ovom gradu postoje iole normalni rukovodioci ? Navedite mi samo jednu banju ili prirodno lečilište na svetu gde se grade industrijski pogoni za jeftinu radnu snagu. Kompletno ludiloooo. Inteligencijo probudi se, inače se ovome kraj ne vidi.

    • Uzgreb budi rečeno

      21:45 // 30. 7. 2017.

      Verovali ili ne Karlove vari u Češkoj su pored banje poznate kao i industrijski centar te zemlje. Slobodni ste proguglovati malo. Ali naravno, tek nakon što negativno ocenite moj komentar :)

    • ja

      21:54 // 30. 7. 2017.

      od kad je banja lozni kalem?po tebi treba bazene da prave na broj 6. pored kutinske reke! ako mislis da je i br. 6. banja. srce banje treba srediti. tursko kupatilo,hotel nijedan neradi,kupatilo br.5 napusteno ,setaliste zalivati vodom svake noci kao nekad , zicara do koritnjak , radon 2 itd . jos kad bi imalo para bilo bi dobro

  • Goga

    13:48 // 30. 7. 2017.

    Nemaju samo Englezi svog mister Bina i mi Nislije imamo mister Bina u liku Darka Bulatovica.

  • Boki

    20:13 // 30. 7. 2017.

    Spali smo na niske grane - da radimo za Filipince... tuga :(

  • Misko Grbin

    21:49 // 30. 7. 2017.

    Хипнотизмом који је немогуће објаснити, Српска напредна странка стекла је поверење многих Срба, који су васпитавани у време од 1992 године када наш Вођа улази у наше домове путем ТВ, ми Срби који смо гласали за њега, попут неке стоке, али са дирљивом вером, чак и са одушевљењем које га уздиже над животињско стадо, слепо следимо Српску напредну странку преко понора до потпуне пропасти нације.

    • Баки

      22:06 // 30. 7. 2017.

      Није никакав хипнотизам, него човек ради ствари које значе обичном човеку - бори се да има за живот, који није најбољи, али иде набоље. За разлику од периода 2001 - 2012 када ниједна производна компанија није доведена од стране тадашње власти, ниједан километар ауто пута није урађен, а пара је било од приватизације неколико добрих фирми у земљи.
      Ни други нису одједном достигле висок стандард.

  • Зоран

    09:44 // 31. 7. 2017.

    Кад су и Филипинци дошли, онда стварно неко треба да угаси светло.

  • slavko

    00:09 // 31. 7. 2017.

    Lele,pa mi ce procvetamo!

  • milisav

    00:21 // 31. 7. 2017.

    A "Lozni Kalem" - deo agrara ,
    smeštamo u Radikinu Baru. Može i Kunovica, zašto da ne. Još da se nađe mesto za Vinogradarski centar /ne znam pravi naziv/ , u Brzom Brodu. Pa, mi smo onda na konju. A, tek da Batušinac dobije fabriku boja i lakova. Jebote, kakva bi to sreća bila. Narodna, seljačka.

  • Niski iz D

    11:23 // 31. 7. 2017.

    Opet sa strane vidim mozda malo objektivnije.Mozda nije lose navi pogoni itd
    ali kakvi koji uslovi rada,plata,zagadjenja okoline,....?Ovde su mnoge firmice po malim mestima i selima,ali ovi uslovi gore moraju biti ispunjeni.Ljudi iz okoline tu rade i ne beze u gradove.Kod nas bi svi hteli u grad i to u centar grada jer je najveca uvreda tu ne ziveti jer si "seljak"sto nema veze s mozgom.

  • Srdjan

    21:32 // 17. 8. 2018.

    Ne razumem ovde oko Aerodroma toliko objekata i povrsine ima da se izgrade 5 fabrika vi odoste u Nisku banju pa mogli ste u Sicevo da je napravite magarci jedni,bas ima te ideje iza duvanske gde je Nelt ima toliko prostora korov raste,bacaju djubre i od automobila delovi a vi izaberete jbg-a Malosiste.Ovoliki grad vi planirate akva park u Niskoj banji.Ja neznam sta je vama i ko ce da putuje do ?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: