Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:11, 19. 6. 2018.

| Ekonomija

Finansijska podrška preduzetnicima sa juga Srbije - dodatne edukacije u Pirotu i Bujanovcu

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
Dodatne informativne sesije u Pirotu i Bujanovcu
Dodatne informativne sesije u Pirotu i Bujanovcu; foto: Flickr/Activités culturelles UdeM

Zbog velikog interesovanja građana, kako kažu organizatori, Organizacija "EU Pro" će održati dodatne informativne sesije o javnom pozivu za podršku preduzetnicima, mikro i malim preduzećima, u četvrtak 21. juna 2018. godine u Pirotu, a dan kasnije u Bujanovcu.

Evropska unija je za ovaj poziv opredelila 4,5 miliona evra kako bi doprinela povećanju konkurentnosti lokalne privrede u regionu Šumadije i zapadne Srbije i regionu južne i istočne Srbije.

Cilj informativnih sesija, koje su do sada održane u deset gradova u Srbiji i okupile više od 550 ljudi, jeste da se zainteresovani preduzetnici i preduzetnice upoznaju sa programom podrške i neophodnim koracima, od prijavljivanja, preko učešća na javnom pozivu i kriterijuma za izbor projekata do dobijanja bespovratnih sredstava za unapređenje poslovanja - navode organizatori.

Poziv je otvoren do 6. jula, a kako dodaju organizatori, pravo učešća imaju preduzetnici i preduzetnice, mikro i mala preduzeća registrovana u 99 gradova i opština uključenih u program EU PRO, koja se primarno bave proizvodnjom ili pružaju IT usluge, a osnovana su između 1. januara 2013. i 31. decembra 2017. godine.

Piroćanci će dodatne informacije moći da saznaju u četvrtak od 10 sati, u prostorijama Ugovorne okružne privredne komore Pirot, u Ulici Dobrice Milutinovića u Trgovačkom centru, vezni trakt broj 5.

Dan kasnije, svi zainteresovani Bujanovčani će se informisati u prostorijama Ekonomskog fakulteta u Ulici Karađorđa Petrovića bb.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: