Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:10, 23. 3. 2020.

“Geoks” u Vranju neće raditi, pogone privremeno zatvaraju i pojedine fabrike u Leskovcu i Pirotu

geoks arhiva jv "Geoks" neće raditi do 21. aprila, foto: arhiva JV

Nakon niškog i prokupačkog Leonija, zbog eventualnog širenja virusa korona, u narednom periodu rad obustavlja i Geoks u Vranju, a od sledeće nedelje neće radti ni Autostop i Džinsi u Leskovcu. Najave gradonačelnika Pirota Vladana Vasića o obustavi rada u Tigru, sada potvrđuju i u fabrici - radnici na posao u Pirotu i Babušnici neće dolaziti do daljeg.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Srle

    18:12 // 23. 3. 2020.

    @StopNOW!,ima ljudi koji rade i za manje i to trce na posao pevajuci,recimo radnici Elektromehanike u Nisu.Za njih vanredno stanje ne vazi,rade punom parom bez maske,bez rukavice uglavnom bez grejanja,napolju.

    • kineski prijatelj

      18:56 // 23. 3. 2020.

      Sendvic za bota.

    • Ouzo

      19:38 // 23. 3. 2020.

      Pa,to nije za diku,vec za inspekcije ! Ako hoces da radis za dzabe,tvoja stvar,al bez zastite je protiv uredbe o vanrednom stanju !

  • Tigric

    20:54 // 23. 3. 2020.

    A sta da kazemo mi koji koji u tigar tyres u pirotu koji nastavljamo da radimo do daljnjeg bez zastitnih maski i rukavica , a dezinfekcionih srestava ni na vidiku...

  • StopNOW!

    16:51 // 23. 3. 2020.

    Hvala Bogu,tigar u Babusnici je rasadnik zaraze a iskreno za 350e ne vredi rizikovati zivot porodice jos u firmi u kojoj radnik nije bitan niti se sta pita.

  • Nenad

    17:13 // 23. 3. 2020.

    Nažalost, informacija za "Geox" vam baš i nije tačna, zvanično mogu da potvrdim da je oko 30 radnika prinuđeno da radi, prvo treba proveriti pa objaviti tačnu informaciju. Pravda za tih 30 radnika!!!

    • bulca

      18:09 // 23. 3. 2020.

      Nije tacna ni za tigar babusnicu,ovamo radi i druga smena,i to bez grejanja,maski i rukavica,steta sto i drugi mediji ne obradjuju ovu temu.Pozdrav za juzne vesti.

    • Ivan

      18:25 // 23. 3. 2020.

      Ima toliko firmi koje posluju na granici zakona a vi se uhvatili samo za Geox. A sto niko ne kaze da su u tom isto zlom Geoxu plate redovne, svaki zaposleni dobija dan kad mu je potreban i dozvolu da izadje cim izadje kada ih pozovu iz vrtica jer je dete bolesno ili mora da registruje auto i sl. Ovakve lazi o Geoxu daju neradnici koji su vise na bolovanju nego na poslu o vredni radnici ispastaju.

    • Petar petrovic

      19:42 // 23. 3. 2020.

      Hmm nesto mi ne stima sto su tako iznenada odustali sa radom, naime reci pravnika firme Milosa bile su "najbolje po sve nas je da neko od bude imao simptome virusa i tada svi idemo u karantin a i tad drzava da nam izadje u susret". Tako da mislim da je neko vec zarazen

  • Nije trenutak da se junačimo!

    10:03 // 24. 3. 2020.

    Nije vreme za zezancije bolje je biti na gubitku ali spasiti ljude od daljeg širenja ove zaraze sa kojom mnogo bogatije zemlje sa mnogo bogatijim zdravstvenim sistemom od našeg nisu mogle da izađu na kraj nije trenutak da se neko junači niti skuplja političke poene već je potrebno da se obustavi sve bar na dve nedelje dok se virus ne pritaji i dok se ne napravi neki presek zaboravite na sve drugo!

  • Milos

    20:15 // 23. 3. 2020.

    Nije Aptiv Packard, već Aptiv Contract

  • Brcha

    20:38 // 23. 3. 2020.

    Da li neko od vas cuo da neka od fabrika trikotaze, aka textilne industrije, koja nam je dosla iz raznih italija,turske i ko zna odakle, sije maske? Makar da ih salje u maticnu zemlju, ja jok. Male, domace firme, koje pulsiraju na nasem trzistu su zaustavile proizvodnju i posvetile se sivenju maski i pomaganju svojoj zemlji, za njih aplauz.

    • subvencija za domace

      22:04 // 23. 3. 2020.

      A drzava umesto tim ljudima da pomaze ona pomaze velikim stranim "gigantima" koje interesuje samo sopstveni dzep.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: