Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:57, 18. 9. 2017.

| Ekonomija

"Germania Flug" ukida letove do Ciriha sa niškog aerodroma

Autor:V. M. Izvor:Južne vesti
Nova linija do Ciriha
Odlaze iz Niša posle samo nekoliko meseci; foto: flicker, Eric Johnston

Ove zime će "Germania Flug" po poslednji put leteti sa Aerodroma "Konstantin Veliki", jer ova švajcarska avio-kompanija, kako kažu u njenom menadžmentu, od 8. januara ukida liniju od Niša do Ciriha.

I na niškom aerodromu potvrdili su ovu informaciju, a na njihovom sajtu stoji da će putnici moći da lete ovom kompanijom od 22. decembra do 8. januara, odnosno tokom novogodišnjih praznika.

Letovi "Germania Flug"-a počeli su 23. juna i trebalo je da se avio-sabraćaj na relaciji Niš-Cirih odvija čitave sezone. Međutim, prema pisanju portala Fly from Niš, već 27. oktobra avioni ove kompanije prestaju da lete iz Niša, a letovi će biti obnovljeni tokom novogodišnjih praznika, jer se tada očekuje više putnika.

Iz švajcarske avio-kompanije su za ovaj portal kazali da, iako je najavljeno da postoji mogućnost da lete i tokom narednog leta, više neće imati liniju Niš-Cirih iz "ekonomskih razloga".

Podsetimo, "Germania Flug" je 4. avio-kompanija koja je poslednje 2 godine počela da saobraća sa Aerodroma "Konstantin Veliki", a u Niš su došli posle švajcarske kompanije "Swiss airlines" kojom je takođe moguće leteti na relaciji Niš-Cirih.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Nilko

    11:19 // 18. 9. 2017.

    Nema veza , neka idu nas precednik ce dovesti nove investitore u Nis

    • Sale

      15:20 // 18. 9. 2017.

      Da li si pročitao tekst pre lupetanja? Kada su došli, Swiss je već imao liniju Niš - Cirih. Kako Swiss preko Ciriha ima konekciju ka velikom broju ostalih destinacija u svetu, među kojima su Boston, Njujork, Čikago... Valjda je jasno koja je kompanija imala više putnika. Građani ovog dela Srbije ništa ne gube odlaskom Germanije. Ukoliko procene da imaju neku rentabilnu liniju sigurno će se vratiti

    • doktor

      16:42 // 18. 9. 2017.

      oces pare da ti da predsednik? to nema nigde u svetu.

    • Меда

      04:49 // 19. 9. 2017.

      Јесте Нилко, слажем се. Сале и Доктор те нису разумели

      Прецедник ће довести (како сам начуо) амерички Јунајтед Ерлајнз да лети директно за Њујорк. Мислим да су и Американ Ерлајнз ушли у причу и да Зорана преговара са њима ко ће да има јефтиније летове и ко ће више да плати аеродромске услуге.

  • Verko

    10:54 // 18. 9. 2017.

    Warum kündigt?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: