Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:25, 8. 10. 2020.

"Gorica" gubitaš zbog tužbi, "Tržnica" zbog otpremnina, a "Toplana" zbog troškova energije

novac Gubitaši opet među komunalnim preduzećima; Ilustracija; foto: A. Kostić

I prošlu godinu je JKP Gorica završila sa gubitkom, ponovo zbog sudskih sporova, a u minusu je 2019. bilo i preduzeće Tržnica zbog odlaska 18 zaposlenih. Na spisku gubitaša među niškim javnim preduzećima je i Gradska toplana, najviše zbog troškova energije, ali i provizije koju plaćaju Objedinjenoj naplati, preduzeću koje je prošlu godine završilo u plusu, jer je imalo veću naplatu u odnosu na prethodne godine.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • JKP

    17:58 // 8. 10. 2020.

    Za Toplanu mi nije jasno. Nikad toplije zime nije bilo a oni u minus.
    Mora da je zbog viška zaposlenih,kakvih troškova. Ili ovo najavljuju poskupljenje pred sezonu da se isključi i ono malo. Zato je Niš najzagadjeniji.

  • Pera

    17:12 // 8. 10. 2020.

    Pa neka Gradsko veće nadoknadi gubitke od smanjenja (ukidanje) upotrebe službenih vozila, više efikasnog rada na poslu a ne završavanje privatnih poslova sa službenim kolima i smanjenjem svojih plata u korist nadoknade gubitaka u ovim preduzećima. Jel sme to gradonačelnica da uradi? NE SME jer će da je smene ti isti kojima je oduzela kola i smanjila plate u roku od 24h.

  • MiskoP

    20:11 // 8. 10. 2020.

    Pa u minusu su zbog njih 30 u jednoj kancelariji, koji naravno nista ne rade, partijski uposljeni botovi, i ovih ostalih sto sede po kafane na potpis, sredjuju jedni drugima tendere itd. Ovde ni EPS ne moze sam da odrzava svoju mrezu nego iz Bajine Baste dolaze kamioni da menjaju kablove, sigurno firma neka "drugarska"

  • Златно доба

    19:54 // 8. 10. 2020.

    Све процветало под назадњачким стручњацима.Срећа па смо скинули ђуте лопове.

  • Dragan Stevic

    15:38 // 8. 10. 2020.

    Pa super sto se tice gorice vec su je 90 posto rasparcali i sve neprof...vraceno u jkp medijana sa dugovima e sada ce i ovo sto je ostalo i taman res

  • Maja

    21:02 // 8. 10. 2020.

    Sve neradnici na grbaci ostalih. Tuga. Propascemo skroz.

  • Daewoo

    16:28 // 8. 10. 2020.

    Ljudi, zapamtite dobro ovu vest i ko je direktor Nisstan-a, pa se vidimo (citamo) sledece godine.... ako opstane firma do tada

  • Mara

    20:41 // 8. 10. 2020.

    Teško nama

  • Marija

    00:24 // 9. 10. 2020.

    Smesno je kako se gusimo u smogu zbog tih prljavih resursa koje koristi Toplana. Umire na hiljade ljudi zbog posledica loseg kvaliteta vazduha u gradu. Toplana MORA filtere kvalitetne da obezbedi, a oni nemaju ni za osnovno. Bitno da je Parking servis pun i zadovoljan. Tek kad sami shvatimo na kozi, tad cemo se opametiti i umesto parking mesta uloziti u svoje zgravlje. Moramo mi, jer nema ko drugi

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: