Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:26, 9. 3. 2018.

Grad Niš po medijskom projektu daje više para od Ministarstva informisanja

lap top, novinari, mediji Da li će i ove godini sporan konkurs?; foto: D. M.

Iako je 8. marta objavljen niški konkurs za sufinansiranje informisanja, prema kojem su mediji mogli da se jave sa projektima vrednim do 4 miliona dinara, već narednog dana ovaj iznos povećan je na 9 miliona. To je više para nego što je i Ministarstvo informisanja spremno da da. I dok načelnik Gradske uprave tvrdi da se radi o nameri da niški mediji "zarade više", pojedini medijski radnici smatraju da se “priprema teren za malverzaciju”.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Milisav

    23:32 // 9. 3. 2018.

    Al' smrdi. Debelo. K'o čizme dunđerske. Leti. Ne dao vam Bog u blizini da ste. Doduše, dunđeri rade. Zidaju, malterišu. Crnče. A Ovi? Ovi te farbaju. Za velike pare. A mogu. Zapravo, može im se. Pa sad, zini. Lani nešto. Odnese te Nišava. Ili, u najboljem, oglobe te. Za naneti duševni bol. Pa da je jedan. Nego cela porodica. Uznemirenje. Pritisak. Podsmevanje komšiluka...

  • Anonimus

    13:08 // 10. 3. 2018.

    Nislije ce platiti"tezge" politicarima da gostuju na televiziji jer plan i program "rada" nasim politicarima prave mediji. Kod nas su politika i diplomatija na nivou estrade. Zemlja gde se posle 20-30 god.bavljenjem politikom postaje estradna zvezda uz pomoc medija.

  • Cekrk informacija

    14:58 // 10. 3. 2018.

    Kako bi inace gradjani Nisa bili informisani da pocinje rekonsteukcija pruge Beograd-Zagreb, jer je zavrsena pruga Beograd -Budimpesta.

  • vpn

    07:58 // 11. 3. 2018.

    "Copy&Paste" novinarstvo gospodina Vitka nema alternativu! I kako "javljaju beogradski mediji", a takvih je 80% tekstova u narodnim, trajaće i dalje! Vitko, molim te da ne parkiraš Subaru na stajalištu javnog prevoza kod konja, kupi mesečnu za parkiranje!

  • Bata Petrović

    07:08 // 13. 3. 2018.

    Ma, da... Niš prednjači u svemu, Niš je lider južne Srbije, a srbija ja lider u regionu...vitkovizija i narodne. Strašno, ali većina je zaslužila ovu rupčagu u vremenu, a u prostoru lokaciju koja se zove "grad" Niš na čelu sa sinom od majke Danice i oca Radosava.

  • Akera

    12:40 // 12. 3. 2018.

    Nis mora vise da zrtvuje i da izdvoji para da bi nislije mogle da "otvore usta" i da bi se cuo i njihov glas dok mediji cekaju "radjanje"i stvaraju novog kralja uz ritual zrtvovanja.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: