Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:15, 28. 9. 2016.

Grad Niš poziva turiste i preko “Ryanair”-a

nis-vemident-vemidentart Niš "juriša" na turiste; foto: Vemident Vemidentart

Uskoro bi na sajtovima irske avio-kompanije “Ryanair” trebalo da se nađe baner Grada Niša koji će pozivati turiste da poste najveći grad juga Srbije, kaže direktor Turističke organizacije Niš Uroš Parlić.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • ZliPegaz

    16:57 // 28. 9. 2016.

    Pozivate turiste da vide kako se grad sa velikim turistickim i istorijskim potencijalom sistematski unakazava zadnjih 30 godina. Gde ja moje goste da odvedem i kako da objasnim ovo sto radite ovom gradu?

    • Nemoguca misija

      23:51 // 28. 9. 2016.

      Malo ozbiljnosti oko turizma u nasem gradu.Sve je naopako.Ko fol neki sastanci,tribine ma to je sve NISTA.Ton je partijsko preduzece,direktor stari namazani frajer sa niske kaldrme i samo se trudi da mu je lepo u mandatu.Nista se nije promenilo u zadnje 5g.Ovi sto su otvorili i ovi sto su kupili hotele su prica za sebe.Nije mi jasno da konobar Toma (cuo da ga tako zovu)koji radi u kafeu na auto.stanici gde dolaze i odlaze strani turisti nezna najosnovnije reci engleskog.Cekao sam prijatelja da doputuje i pio kafu i neki stranci su seli i hteli da nesto naruce ali "Toma" tuc-muc i pobeze u sank i ne pojavi se vise.Nisam mogao da poverujem da moze tako ostaviti goste.To je jedan los potez za Nis ekspres.

  • goran

    18:00 // 28. 9. 2016.

    Odlicno. Dolazak stranaca je super stvar, ali samo ako se nadje neko dovoljno pametan da npr, ukloni divlje pijace, ocisti grad, sredi onaj Obilicev Venac koji urusen stoji od bombardovanja. Jednom sam se vec crveneo kada sam sa prijateljem isao od autobuske stanice prema gradu, onako ne izgleda ni Sirija u sred rata.

  • Dusan

    20:19 // 28. 9. 2016.

    Bolje da ne doalze mene je sramota I strah sto Sam ovde rodjen kad treba da prodjem kroz mracne ulice pogledajte oko banovine katastrofa ljudi voze sa dugim svetlima da ne pregaze nekog a tvrdjava je na pola metra odatle I Sta da im pokazemo toplo srce I mracne ulice u 21 veku imju oni to I na periferiji svojih gradova!
    Samo me zaninima kako je neko duzan u ovom slucaju grad I nista a porez plati!

  • Bole

    21:46 // 28. 9. 2016.

    Prvi korak...Autobuska stanica...korak van nje i ...tkz.parking do zida tvrdjave, gde su sve rupe na tkz. asfaltu, a sam zid tvrdjave i mali "travnjak" uz njega, potpuno zapušteni, drveće raste iz zida, dole uz zid djubrište, ne do bog da krenu k rovčetu "javni wc", ka pijaci dalje je već napisano.O kretanju vam centra ne bih trošio reči..dovoljni su otvoreni kontejneri na trotoarima i travuljina

  • Nislija

    06:21 // 29. 9. 2016.

    Nis je turisticka destinacija taman ko kao sto je bio pre oslobodjenja od Turaka! Prljav, neuredjenih trotoara ii kolovoza, grad tendi i platforma kafica koje onemogucuju normalan prolazak pesaka Pobedinom ulicom, Kazanciskim sokacetom,Trgom N. Tesle, paarkom Sv.Sava... Opsti komunalni i urbanisticki haos, na nivou kasabe u vreme vasara!

  • milica

    07:26 // 29. 9. 2016.

    Nemojte dovoditi strance,pregazice ih biciklisti na trotoarima,zgazice ih motociklisti na Tvrdjavskom mostu - pa posle da nam traze odstetu.

  • Dragisa Popadic

    10:45 // 29. 9. 2016.

    Naravno da je dobro da se dovode strani turisti! Ali za pocetak ocistite toalete na aerodromu, uvedite kao svuda u svetu da se moze pokazati karta u elektornskom formatu naprimer preko telefona a ne da stampanje naplatite 40 evra, info centrima normalizujte radno vreme (ruku na srce tu je vec nesto uradjeno ali ne u potpunosti)!

  • nenad 2008

    13:15 // 29. 9. 2016.

    Gabrovačka u ataru "Cele-kule" prljava. Kako objasniti strancu? Mentalitetom naroda? A direktora Lokalitet Medijana zatvoren.Dokle? A,kako ste se poneli u organizaciji obeležavanja Milanskog edikta, priča za sebe.Burekdžijada propala. Niša nema na karti sajamskih gradova!? Jeste li se uključili u manifestaciju "Dani višnje"?Zatim "Paradajzijada"u selu Batušinac? Boli vas uvce za psa,koji laje.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: