Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:21, 26. 11. 2020.

Grad Prokuplje za novogodišnju dekoraciju izdvaja 820.000 dinara

jelka Stara i dotrajala jelka koja je do ove godine ukrašavala centar Prokuplja; Foto: Lj. M.

Svetleći irvas, kočija, jelka, pahulje, led lančanici i druge dekoracije krasiće centar Prokuplja tokom predstojećih praznika. Za novogodišnje ukrašavanje grada izdvojeno je oko 820.000 dinarabez PDV-a, što je mnogo više u odnosu na novac koji se izdvajao prethodnih nekoliko godina.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Mitar

    16:26 // 26. 11. 2020.

    Skromno izdvajanje u odnosu na visinu"putnih troškova"narodnog poslanika koji živi u Beogradu.Da ne govorimo o sumi za farbanje betona Doma zdravlja i zamene nisalove stolarije(drvo aluminijum).Pa kupovina Toplice od privatnika bez upotrebe 5 godina po ceni znatno iznad tržišne.Itd...

    • Alex

      08:08 // 27. 11. 2020.

      Bravo, ovo je tema koju svi precutkuju. Kupljena je Toplica pod tada objasnjenjem da nam je to prekopotrebno za smestaj mehanizacije komunalnog preduzeca i evo vec godinama taj prostor ne sluzi nicemu. Za Toplicu je dat novac sa kojim je moglo da se asfaltira i rekonstruise nekoliko kilometara gradskih ulica.

  • Vlada

    15:30 // 26. 11. 2020.

    Kace ukrase po banderama, a na istim tim banderama pola sijalica pregorelo. Grad je uzasno osvetljen, javna rasveta zastarela, sve generalno u gradu se raspada. Para nema, ali za preko 200 zaposlenih viska na budzetu ima.

  • Pk

    15:22 // 26. 11. 2020.

    Pokrasce lopovi pare samo im treba izgovor.

  • nikola

    21:15 // 26. 11. 2020.

    bolje te pare uplatiti za lecenje dece...nekom zovot visi o koncu a oni drzavnim parama slave docek....ko hoce neka slavi...ja sam da se pomogne....

  • Ivan

    23:18 // 26. 11. 2020.

    A rupe?

  • Прокупчанин

    12:46 // 26. 11. 2020.

    Претходних година је град очајно изгледао за време празника. Ове године се онда очекује лепо окићен центар, мада чисто сумњам по ономе што сам видео.

  • Marija

    08:32 // 2. 12. 2020.

    Postovani, da li iko zna da mamograf u bolnici u Prokuplju ne radi vec vise od dva meseca jer je skupa popravka? Verujem da ce zene koje su se upisale na listu da ih pozovu NEKAD kad se mamograf popravi biti presrecne sto imamo svetleceg irvasa. Tuzno je sto ce irvas nadziveti mnoge od njih jer nisu na vreme otkrile i lecile svoj problem. Ziveo irvas!

    • Vojca

      21:16 // 3. 12. 2020.

      Gospodjo svaka vam je na mestu. Ali preko ovih reci ce svi preci i nista se nece uraditi kao i do sada Pisu sta se kralo ko i koliko Pe gospodo ako sve to znate zato sud ne radi nesto nego se samo prepucavate Svi ti ljudi iz bivse vlasti su jos zivi...Lupate cene bozem za ukrasavanje A to sto radite godinama je cisto ruglo Ali pare moraju da se operu negde svi lopovi i PROSLI I SADASNJI BRUKA.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: