Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:47, 9. 9. 2022.

| Ekonomija

Grad prodaje zemljište u vranjskom naselju Gornji Asambair, cene za kvadrat do 7.000 dinara

Autor:M. D.Izvor:Južne vesti
Vranje panorama
U ponudi 29 parcela; Foto: M. D.

29 građevinskih parcela za stambene i poslovne objekte prodaje Grad Vranje u nekoliko ulica u naselju Gornji Asambair. Zainteresovani kupci imaju rok 30 dana da licitiraju za neku od 4 parcele u Ulici Ive Andrića, 19 parcela u Budislava Šoškića, zemljište oko 4.500 kvadrata u Francuskoj ulici, preko 1.600 kvadrata u Sitničkoj, parcelu na uglu ulica Pasjačkog odreda i Novosadske i u Ulici Viktora Bubnja.

Zemljište koje se prodaje namenjeno je za izgradnju kuća, zgrada, poslovnih, turističkih, ugostiteljskih objekata, a oni koji budu želeli da kupe parcelu u Ulici Ive Andrića platiće je po ceni od 3.449 dinara po kvadratu.

Parcele u Ulici Budislava Šoškića površine su od oko 400 kvadrata, a cena svake od njih se kreće od 1,3 do 2,7 miliona dinara.

Najveća i najskuplja parcela koju Grad prodaje je u Francuskoj ulici - 4.545 kvadrata i za nju traži 30,5 miliona dinara.

Za razliku od zemljišta u ostalim ulicama, ono je namenjeno poslovnim, trgovinskim, zanatskim, ugostiteljskim objektima ili za izgradnju izložbeno-prodajnog salona.

Oni koji žele da naprave objekat za prerađivačku industriju, zanatski objekat ili skladište mogu kupiti 1.641 metar kvadratni u Sitničkoj ulici, po početnoj ceni od 8 miliona dinara.

U ponudi je i 457 kvadrata između ulica Pasjačkog odreda i Novosadske, kao i 615 kvadrata u Viktora Bubnja, a cena tih parcela iznosi oko 3.600 dinara po kvadratu.

Javno nadmetanje će se, piše u oglasu, održati 10. oktobra od 13 sati, u velikoj sali Skupštine grada.

Detalje o javnom nadmetanju možete pogledati na sajtu Grada Vranja.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: