Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:51, 29. 11. 2019.

Hotel "Mir" u Zvonačkoj Banji dobio novog vlasnika

Hotel ruiniran 13 godina Hotel ruiniran 13 godina; foto: M. S.

Biznismen iz Severne Makedonije Toni Grčev kupio je ruinirani hotel "Mir" u Zvonačkoj banji, potvrđeno je Južnim vestima u Turističkoj organizaciji Babušnice. Po rečima direktora Milana Stamenkovića, investitor namerava da renovira hotel i bazene, ali i da u budućnosti sagradi još jedan hotel. Sa izvorom termalne vode na visini od 630 metara, Zvonačka Banja je najviša u Srbiji, a njene termomineralne vode su bile poznate Rimljanima za vreme njihove vladavine ovim delom naše zemlje.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Drobeno

    11:40 // 29. 11. 2019.

    Ma extra, ima se banjamo, Babusnicu cekaju brza, jaca i bolja vremena. Evo samo sto nisu, strpite se jos malo, Sladza ako nas ne povadi niko nece...

    • Przeno

      12:35 // 29. 11. 2019.

      Ja sam se uglavio i fino mi je.

  • Đoka

    17:31 // 29. 11. 2019.

    Izjava, "da je Banja od Babušnice udaljena 26 km. a od Dimitrovgrada 30 km." stoji. Takođe, da se treba "upoznati sa tom lepotom" i to stoji. Ali, stoji i to, da ja te izjave ne razumem. Ne zato što sam tupav i glupav, već me živo zanima kakvu konotaciju nose.

  • LudiMilojko

    16:47 // 29. 11. 2019.

    Zaradio novac raznim mutnim poslovima.Dovedu ga u Srbiji i likuju ga po novicnama da je BiZniS MAN....Kao sto su druge likove dovlacili i koristili za kojima i poternica na Interpol ima....

  • MAXMIRA

    10:16 // 3. 12. 2019.

    Novokomponovan bizMismen će poslužiti svrsi i... po nekom novokompnovanom scenariju će Banja, koja je ostala prvo bez hotela, onda bez bazena, pa bez ljudi ovaj put ostati bez vode... NE DAJ BOŽE - ali prodadoše vodu na sve strane a ova je em lekovita em blizu granice... Pedeset godina sam svake godine dolazila u Banju a ove godine PRVI PUT nisam mogla - tuga i jad je pogledati i sliku

  • Jovan Aleksic

    13:59 // 6. 10. 2021.

    Slucajno naleteh na ovu "lepotinju" rado bih iduce godine 2022 dosao na odmor samo neznam da li ce proraditi bazeni jer bez njih nema aktivnog odmora. Trebace mi smestaj, moze privatno ako hotel do tada ne proradi. Dajte nam malo vise aktuelnih informacija o ovoj banji!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: