Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:37, 18. 3. 2012.

I dalje letovi iz Niša do Forlija?

TON avionom iz forlija Letovi iz Niša za Forli u 2012. godini? - kliknite za uvećanje

Iako avioni italijanske kompanije "Vind džet" od oktobra 2010. godine ne lete iz Niša, na sajtu Turističke organizacije Niša turistima se ovi letovi i dalje prepručuju.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Andrija

    09:42 // 19. 3. 2012.

    Postovana redakcijo,

    pitajte durektora aerodroma Nis , koji se letovi jos planiraju za letnju sezonu, kao i koje avio kompanije ?
    Hvala unapred!

  • Milos Jankovic

    09:49 // 19. 3. 2012.

    Mislim da direktor aerodroma nije obavešten ni da dolazi leta a kamo li o letovima u toku leta :)

  • AppLE

    10:38 // 19. 3. 2012.

    Svaka vam čast za ovaj kratak ali veoma sadržajan članak. Za ažuriranje web sajta ne treba mnogo para, a i nauči se brzo ukoliko je potrebno. Ovde se radi o tome da njih baš briga da rade svoj posao, neko treba da naredi da se sajt ažurira dva puta mesečno i da to nadgleda.Sajt Grada Niša i njegove turističke organizacije nažalost je ogledalo i prozor u svet za sve one koji prolaze ili dolaze u Niš. Mi koji ovde živimo smo jetle po definiciji inače obavešteni o svim događajima u gradu.

  • Branko

    10:56 // 19. 3. 2012.

    U tekstu je reč o TON-u (Turistička organizacija Niša) i njihovom sajtu a ne o Aerodromu. Direktor TON-a od silnih putovanja i učešća na raznim "radionicama" (workshop) ne stigne ni svoj sopstveni sajt da pogleda a sa druge strane očekuje da to učine turisti iz "Belog Sveta".

  • J. Ristic Redhead

    11:00 // 19. 3. 2012.

    Kup Radivoja Koraca nije klasican kulturni dogadjaj.. a prvenstvo u rukometu jeste?! .. Svasta.. TON treba da predstavlja turisticku ponudu grada, a tu pored kulture, spada i sport i jos ponesto... Kakav direktor takav i sajt, zastareo i bez ideja. U modernom svetu sajt predstavlja referencu i osnovni izvor informacija, jedino se kod nas te informacije razmenjuju po kafancinama. A sto bi to menjali? Bas namje super :)

  • Milan Stošić

    11:45 // 19. 3. 2012.

    TON je samo još jedna od državnim institucija koja je "zaostala u vremenu", tako da sve turističke potrebe koje ima Niš su za njih suviše "futurističke" (da informacije na sajtu budu ažurne, verzija za mobilni telefon i tablet uređaje i sl.).

    Sa njima sam par puta pokušao uspostaviti neku saradnju ali dok se informacija prenese zameniku direktora, pa on to direktoru pa direktor pita ko zna koga - prođoše meseci i na kraju ne dobih nikakav odgovor (kontakt sam uspostavio kao firma, ne kao pojedinac).

    Deo TON-a radi ok ali im je organizacija prilično slaba (zastarela), a za sajt kao da im treba doktor nauka da izmeni tekst i godinama se vade na nedostatak u budžetu ... kao da oni sami ne mogu menjati sajt... nego treba neko zapravo da radi...

  • Mirka Mirkovic

    12:17 // 19. 3. 2012.

    Dudo sam čekala da se pokrene jedna ovakva tema.
    Svaka čast za Južne vesti.

    Dakle, sve što ste izneli u tekstu je apsolutno tačno. Stanje jeste katastrofalno ali za tako nešto niko ne mari.
    Prvo, TON ima lice zapošljeno u stalnom radnom odnosu na mestu web dizajnera! Za šta je taj dečak plaćen? Ko ga je postavio na to mesto i da li je to učinjeno po sistematizaciji?
    Drugo, šta radi lice koje je apsolvent književnosti sa završenom gimnazijom u TON-u? Prema mojim izvorima radi kao lektor!
    Stranački i "ostali" kadrovi primaju plate za ovaj nerad!

    • Nenad

      12:40 // 19. 3. 2012.

      Apsolvent knjizevnosti je na radnom mestu lektora i lica za odnose sa javnoscu. Ne zna dve prosto prosirene recenice da sastavi, njeni mailovi su blaga katatrofa, njen engleski je na nivou deteta iz obdanista. Ali ona tamo radi, jer je bliska sa rukovodstvom.

    • Dr

      18:42 // 19. 3. 2012.

      Mirka mozda je "kolektor".

    • Dimitris P.

      22:01 // 19. 3. 2012.

      To da je osoba za odnose sa javnoscu “kolektor” i jako bliska sa rukovodstvom to zna citav grad.
      Reklo bi se bas, bas bliska… Mozda se i direktor, istoricar sa sa tri meseca iskustva u turizmu, javi posle ovoga.
      Samo, kasno smo se setili da pricamo o ovome. Trebalo je da ovo bude tema mnogo ranije.

  • gile

    14:10 // 19. 3. 2012.

    Jadna je firma kao što je TON kada je na njenom čelu takav direktor.Namakao novac od grada za plate pa ga i nije briga da organizuje turističku promociju grada.Nadam se da će njegove demokrate to shvatiti pre izbora 6.maja jer će u suprotnom poslati divnu poruku svojim biračima...

  • Del

    15:21 // 19. 3. 2012.

    Lezilebovici i nesposobnjakovici. Da li ste stvarno ocekivali da ce neko da vodi racuna o tom sajtu? Mi nikada i nijedan posao necemo da odradimo do kraja i kako valja..

  • Dragisa Popadic

    11:26 // 20. 3. 2012.

    Niko nije savrsen i svi gresimo, ali ta lica ne da su samo tu zaposlena preko kojekakvih veza (politickih, rodbinskih ljubavnih...) vec primaju plate a ne pojavljuju se na poslu, zadnji primer je gospodjica (za koju neko tvrdi da je apsolvent knjizevnosti, a pitanje dal je odslusala i drugu godinu) koja je vec duze vreme na placenom odsustvu u inostranstvu!

  • TURIZMOLOG

    16:30 // 20. 3. 2012.

    Direktor TON-a i Gradonačelnik (partijski drugovi iz DS) moraju se pomagati u brljotinama - poštujući hijerarhiju.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: