Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:51, 31. 1. 2013.

| Ekonomija

Intervju: Dejan Mandić

Autor:A.M.Izvor:Južne vesti
f

Definicija osiguranja je da je to oblik upravljanja rizikom, sa ciljem smanjenja finansijskih gubitaka, prebacivanjem rizika na osiguravajuću kompaniju. U to smo se uverili i u razgovoru sa magistrom tehničkih nauka Dejanom Mandićem, regionalnim direktorom kompanije Delta Generali osiguranje, koji je uz nju od samog osnovanja Regionalnog centra u Nišu. On se osvrnuo i na uspešnu godinu za nama i govorio o ponudama koje su pripremljene za klijente, kao i onome što ovu kompaniju izdvaja i čini drugačijom od sličnih. 

Šta predstavlja kompanija Delta Generali?

Dejan Mandić: Delta Generali Osiguranje, je najveća privatna osiguravajuća kompanija na srpskom tržištu. Mi smo tržišni lider u životnom, zdravstvenom i putnom osiguranju i jedna od vodećih kompanija na tržištu Srbije u osiguranju imovine, motornih vozila i osiguranju od nezgode. Sa 20% tržišnog učešća u trećem kvartalu 2012. godine, značajno smo učvrstili poziciju druge po veličini osiguravajuće kompanija na tržištu. Poslujemo kroz distributivnu mrežu koju čine sedam regionalnih centara i preko 1.000 prodajnih mesta širom Srbije i opslužujujemo više od 1.600.000 klijenata. Kompanija je članica  Generali grupe, jedne od vodećih kompanija na svetskom osiguravajućem i finansijskom tržištu. Sa tradicijom dugom 180 godina, Generali grupa posluje u 68 zemalja sveta, zapošljava više od 80.000 ljudi i ima preko 70 miliona zadovoljnih klijenata. Delta Generali Osiguranje je osnivač prvog dobrovoljnog penzijskog fonda u Srbiji, Delta Generali Reosiguranja, kompanije za neživotno osiguranje u Crnoj Gori, doma zdravlja “Jedro” i kompanije “Blutek” koja pruža usluge tehničkog pregleda vozila.

Od kada postoji regionalni centar u Nišu?

Dejan Mandić: Strategija naše kompanije je da otvara poslovnice širom zemlje kako bi se što više približila i prilagodila zahtevima lokalnih tržišta. Danas poslujemo u preko 55 gradova u Srbiji i zapošljavamo preko 2.000 ljudi. Regionalni centar Niš, osnovan je 2000. godine   , i danasobuhvata predstavništva u Nišu, Pirotu, Leskovcu, Vranju, Prokuplju i Kruševcu, a zapošljava ukupno oko 200 ljudi.

Šta je novo u ponudi Delta Generali osiguranja?

f Dejan Mandić: Delta Generali Osiguranje nudi klijentima širok spektar osiguravajućih proizvoda neživotnih i životnih osiguranja. Na tržištu smo poznati kao inovativna kompanija, koja uvek nudi nove vrste osiguranja. Ove godine smo između ostalog plasirali novi proizvod riziko osiguranja života “Horizont”, namenjen osobama starosti do 80 godina. Osmislili smo proizvod osiguranja imovine, koji pokriva rizik od topljenja prekomernog snega. Ponudili smo nove pakete zdravstvenog osiguranja i obogatili ponudu putnog osiguranja.  Pored toga za svoje sadašnje i buduće klijente redovno organizuju zanimljive  akcije. Najnovija među njima ostvarena je u saradnji sa Kupina karticom. Svim korisnicima “Kupina” kartice do 28, februara nudimo 10 odsto popusta na neke od naših najpopularnijih ponuda kao što su kasko, životno, zdravstveno i putno osiguranje.

Šta čini Vasu kompaniju čini društveno odgovornom?

Dejan Mandić: Mi smo angažovana i odgovorna kompanija koja je u toku prošle godine aktivno učestvovala u brojnim manifestacijama i izašla u susret mnogim institucijama i udruženjima.
Niški Ekonomski i Mašinski fakultet, Francuski institut, JCI-Niš, Stonoteniski klub invalida “Medijana”, Rukomenti klubovi Železničar I Naisa, Džudo klub Kinezis, kao i Turističke organizacije Niša i Leskovca samo su neke od njih. Pored toga, petu godinu za redom smo organizovali akciju “Jabuka ili Limun” koja je posvećena bezbednosti dece u saobraćaju. U ovoj godini aktivno ćemo učestvovati u organizaciji proslave Milanskog edikta.

Na koji svoj uspeh iz godine za nama ste posebno  ponosni?

Dejan Mandić: Delta Generali Osiguranje je ove godine dobilo potvrdu da ispunjava zahteve standarda ISO 27001:2005. Primena zahteva ovog standarda osigurava bezbednost informacija sa stanovišta njihovog integriteta, raspoloaživosti i poverljivosti. Ovaj sertifikat je potvrda kvaliteta našeg rada i usluge koju pružamo našim klijentima i ponosni smo što smo prva osiguravajuća kompanija u Srbiji koja je dobila ovaj značajni sertifikat.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Marco Baloteli

    23:37 // 7. 2. 2014.

    I veoma dosadni,napadni,nasrtljivi i pre svega nevaspitani prodavci polisa koji su u stanju da vas pozovu 55 puta na dan,bez obzira sto im jasno kazete da vas ne zanimaju!

  • Silvija Dimitrijevic

    15:03 // 13. 2. 2013.

    Veliko je zadovoljstvo saradjivati sa osiguravajucim drustvom Delta Generali.Vas sanm klijent vec 4 godine.Nedavno sam podnela odstetni zahtev i bila sam prijatno iznenadjena efikasnoscu ove kuce.U roku od 15 dana od datuma podnosenja odstetnog zahteva osigurana suma mi je uplacena na ziro racun.Visina sume je adekvatna kako povredi tako i uslovima koji su dogovoreni prilkom sklapanja ugovora.Zahvalna sam svim zaposlenima na njihovoj ljubaznosti,profesionalnom odnosu prema meni kao klijentui efikasnosti u radu.Moja iskrena preporuka je da,ako zelite da ulozite u svoju sigurnu buducnost saradjujete sa osiguravajucom kucom Delta generali.

  • Markovic Bojan

    13:19 // 12. 2. 2013.

    Kontakt sa kompanijom sam imao,sticajem okolnosti zbog stete na vozilu.
    Prijatno sam iznenadjen ljubaznoscu i brzinom isplate stete.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: