Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:17, 17. 8. 2017.

Ipak manji porez za poljoprivredna zemljišta u okolini Niša

pare Ipak manji porez na imovinu; foto: A. K.

Poreska rešenja koja su poslednjih meseci stigla na adrese oko 6.000 domaćinastava iz okoline Niša, kojima se poljoprivredno zemljište, vodi kao građevinsko, biće najverovatnije poništena, jer je porez “nerealno veliki”, rekao je predsednik Skupštine Grada Rade Rajković. On dodaje da već postoji nacrt rešenja i da samo treba da se sprovede.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • dr spinovanja

    13:01 // 17. 8. 2017.

    Klasicno spinovanje. Prvo sami dignu cene poreza... onda nadju krivca devedesetih... pa onda kao fol ispravljaju njihove greske, "vracaju" gradjanima novac i vracaju porez na normalnu vrednost....

  • Овца за шишање

    14:19 // 17. 8. 2017.

    Има ли у овој држави да важи неки закон, неко правило, неки критеријум, нека формула, неки рачун... који ће објективно важити? Има ли у овој земљи неког стручног који ће смислити све то, консултовати се са другима, уважити туђе мишљење, направити неки оквир за нормално живљење... без стреса за нацију?! Нема. Наравно да не, када су се најгори дочепали и ножа и погаче!

  • Kaljari

    14:33 // 17. 8. 2017.

    "Redovna,brza sednica"?Mislite da su ,ovi nasi,toliko humani i blagonakloni,nego pukla bruka po srpskoim medijima,pa brze bolje,naredise iz Bgd-a,da ne izgube i pare i verne glasace!

  • milisav

    14:54 // 17. 8. 2017.

    Poštovani predsedniče Skupštine Grada, da li je taj novi model obračuna poreze na poljoprivredno zemljište, po sistemu - važi se, dok se galama ne digne, uvežen iz Nemačke ili Francuske?
    Smatram Vas čestitam, još iz studentskih dana, pa Vas molim, prenesite tim nikogovićima da uživaju, sve dok se problemi rešavaju "dizanjem galame".

  • Peki

    19:34 // 17. 8. 2017.

    Kad fora za uzimanje para nije prosla onda se pojavljuje sns kao spasilac i dokazuje da je odluku ipak moguce promeniti, samo privremeno do sledece prilike

  • vmp

    23:32 // 17. 8. 2017.

    Nacrt resenja:
    Darko: A Rade, da im uvalimo, kao, odluka a ovamo isti, porez, ista resenja, pa ko se, upeca-upeca, koj plati i zezne se, supert?
    Rade: Ne lupaj, to smo uradili prosli put....nema druge....nazad na sibicarenje.

    molim objavite.....

  • Dragoljub J.

    08:55 // 18. 8. 2017.

    U pitanju je stara stočarska taktika. Kada kamionom treba transportovati 15 ovaca, a ima mesta samo za 12, oni u prikolicu nabiju 20. Kad dođe do gušenja oni izvade 3 ovce, te onih 17 srećno i sa olakšanjem nastavi putovanje, mada pre toga nije bilo mesta ni za 15. Ovo će ujedno biti i okvir za neko buduće ispisivanje istorije i logike vladavine SNS-a na ovim prostorima.

  • Miodrag Jovanović

    15:34 // 18. 8. 2017.

    "... niko nije platio porez ..." ?, rok plaćanja 3. rate je bio 15.08.2017. god.
    Načelnik uprave za finansije, izvorne prihode ... 28.11.2016. doneo Rešenje o utvrđivanju prosečnih cena kvadratnog metra ... za 2017. g. u tabeli pod rednim brojem 7. Šumsko zemljište je sve prazno, znači ne plaća se. U rešenjima koja su dostavljena građanima računa se 29 dinara po metru kv. u VII zoni.!? Proveriti

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: