Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:26, 7. 8. 2015.

Ističe rok za prodaju Niške televizije

Niška televizija TV lica Niške televizije

Rok da zainteresovane firme ili pojedinci prijave svoje učešće u prodaji jedinog niškog državnog medija je istekao. Otvaranje pristiglih ponuda u ponedeljak u 11 h.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Већ виђено

    11:05 // 7. 8. 2015.

    Сви знамо ко ће купити НТВ и тај чека најповољнију цену, читај буд зашто, као што је купио једине нишке новине где само зграда вреди десетине пута више од вредности коју је дао за све ! И то ништа није ново кад је отимачина народне имовине у питању ! Проблем је што ћемо добити још један тв рурал са којег ће нас свакодневно обавештавати о достигнућима и подухватима локалне власти као да смо слепи !

    • Ivan Milovanovic

      20:49 // 7. 8. 2015.

      Pa neka se javi bolji kupac u prvom krugu i nece onom otici NTV. Nesto su gradjani zeleli da se organizuju i skupe novac ali ste odustali?

  • To smo tražili

    12:45 // 7. 8. 2015.

    Imaćemo tv primitivizam 1 i tv primitivizam 2. Kad se to sve objedini sa novinama i radiom koje ima i poltronizmom prema svakoj lokalnoj vlasti vreme pred nama će učiniti da i mi rođene nišlije postanemo takvi. Možda je i najbolje da to odmah učinimo, zbog stresa a vi mladi bešte odavde !

  • Милосав

    13:26 // 7. 8. 2015.

    Још један, у низу, поступака против интереса града уз подршку руководства града. Два власника медија су добила 80% суме за "пројекте" (31,5 и 8 милиона)од града Ниша. Да ли ћемо доживети да приватник купи градску телевизију парама града? Добродошли у лудило.

  • Aleksandra

    14:33 // 7. 8. 2015.

    Moj komentar niste objavili, jer sam spomenula u njoj Vitka? Ok. Onda ću reći da znamo da će NTV kupiti onaj isti čovek kog grad pomaže parama gradjana. Ja ne želim da MOJ novac ide tom čoveku!!!

    • duh

      18:30 // 8. 8. 2015.

      bojkot belamija i zone !!! ionako nema sta tu pametno da se vidi i cuje osim rekla /kazala, citanje vesti iz novina, i bajate reportaze indijane dzonsa iz siceva...

  • Kalča

    12:46 // 7. 8. 2015.

    Pada crni mrak. Laku noć Nišlije.

  • Двери Ниш

    12:36 // 7. 8. 2015.

    Рок је и за овај проблем одавно истекао.Нека се припреми ЈКП Наисус јер ми не умемо квалитетно да тргујемо водом већ морају странци.А онда могу ''са поносом'' да нам кажу и да је процес српске транзиције успешно окончан и да нам фали још само перушка да одлетимо до нове Насине колоније на Марсу у чијој је изградњи као подизвођач успешно учествовало и једно ''наше'' керамичарско-медијско предузетје

    • Staklenik

      21:35 // 7. 8. 2015.

      Imaćemo medije i primitivizam pod jednom kapom(novine, tv, radio), pošto imamo već takvu gradsku skupštinu i lokalnu vlast. U kontekstu toga verujem da će nepotrebno zelenilo i cveće(jedino u gradu) kod konja prekopati i iskoristiti za paradajz i paprike pa da slika o našoj palanci bude zaokružena i kompletna !

  • gradjanin

    13:30 // 7. 8. 2015.

    ko je ovde lud a ko zbunjen. Prodali su b92 i prvu TV sa nacionalnom frekvencijom, strancima. A NTV može da ugrozi nacionalnu bezbednost:) Ali zna se ko brine o nacionalnoj bezbednosti, e taj će i kao vlasnik NTV i Zone plus da nas informiše.

  • shaft

    18:27 // 7. 8. 2015.

    Dzaba zakasnela kuknjava na forumima!Na tastaturi se borbe ne dobijaju,pas laje vetar nosi!A i zaposljeni apaticni,letargicni,cekaju da im drugi zavrsi posao.Sindikat nem,gledaju da se negde uhlebe.Vazno da je Cosa stekao penziju kod njih,ne mesajuci se u svoj posao.Akademska javnost uplasenai udvoricki nastrojena prema vlasti,tajkunima i mocnicima...Ovo je ishod!

  • gledalac NTV

    14:39 // 7. 8. 2015.

    Znaci zakljucak je da bi eventualna kupovina televizije u Sofiji ili nekom manjem gradu u Bugarskoj od strane neke srpske firme bila u skladu sa nacionalnim interesima Bugarske. Proguglajte malo uspesne bugarske privatizacije u Srbiji pa nastavite sa pljuvanjem...

  • Andrija Radovic

    10:51 // 7. 8. 2015.

    ...bugarska firma "TRAjChE"... :)

  • tranazicija svesti

    10:59 // 8. 8. 2015.

    "Prodaja NTV stranom kupcu bi potencijalno mogla da ugrozi nacionalne interese"...Neko ko izjavi ovako nesto trenutno vodi Grad od 300.000 stanovnika?!?...Apsolutno bolje i ne zasluzujemo!!!

  • Andrija Radovic

    10:52 // 7. 8. 2015.

    Bugarska firma, a niska tvrdjava u logou?!

    • pa šta,

      11:52 // 8. 8. 2015.

      kupili PZP Niš i verovatno preuzeli njihov logo, šta je tu toliko strašno?! Pročitah da je PZP sada profitabilan, da li Vam ni to ne odgovara?! Zar je bitno ko je poslodavac?! Nije li bitnije kako posluje?! Ko je, kako i sa kakvim bezveznim obrazloženjem isključio tu firmu iz nadmetanja za nišku televiziju? Malo nam jedan Bellamie, koji ne gledamo, nego sada treba da se duplira?

  • poreski obveznik

    14:56 // 7. 8. 2015.

    konacno da vidimo da se novac od poreza trosi na neku pozitivnu stvar. meni ne smeta, samo napred!

    • Bljak

      21:29 // 7. 8. 2015.

      Rekla bih ti nešto al' neće da objave !

  • Mila Djoric

    13:22 // 8. 8. 2015.

    Ok.znaci neko je u Nisu zastitio ili bar pokusao da zastiti nacionalni interes.To sto neko u beogradu ili u nekim drugim privatizacijama to nije uradio, neka snosi odgovornost.sa druge strane slazem se i da vlasnici privatnih medija u nisu uglavnom lose rade svoj posao, ali dajte da se redom resavaju problemi.podrska ekipi ntv i bravo za nis

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: