Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:06, 4. 4. 2013.

| Ekonomija

Iz Niša avionom u Evropu

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
aerodrom-nis.jpg
foto: http://exyuaviation.blogspot.com

Predstavnici tri kompanije zajedno sa niškim Aerodromom predstavili su destinacije na koje iz Niša može da se otputuje avionom.

Posle mnogo godina čak tri kompanije će u istom periodu leteti iz Niša. Avioni Montenegro Erlajnsa, Mistral Era i Skaj Erlajnsa leteće iz Niša za Podgoricu i ostale evropske metropole, Trst i Antaliju.

- Mi konstantno radimo na poboljšanju ponude, ali i povezivanju Niša i regiona sa Evropom – kaže direktor saobraćaja niškog Aerodroma Marjan Aleksić.

Najstariji partner Grada je crnogorski avioprevoznik koji iz Niša leti poslednjih desetak godina, a intenzivno poslednje 3. Iako produžetak ugovora zvanično još nije potpisan, Montenegro Erlajns nastavlja sa svojim letovima iz Niša 5 puta nedeljno.

- Kao i do sada putnici će moći našim avionima po ceni od 169 evra za povratnu kartu da lete do Podgorice i dalje kao ostalim destinacijama kao što su Rim, Pariz, Cirih, Beč i mnoge druge – kaže Nenad Marković iz Montenegro Erlajnsa.

avion Avion Mistral Er, foto: aviokarta.netDugonajavljivan projekat Air.net koji obuhvata i avio liniju Niš-Trst startovaće 26. aprila.

- Trst je opet naš. Za samo 49 evra u jednom pravcu putnici iz Niša moći će našim avionima Boing 737 da lete u Trst. Avioni Mistral Er-a saobraćaće dva puta nedeljno utorkom i četvrtkom – kaže Igor Ašutov iz agencije „Balkan Ekspres“ koja vrši prodaju karata.

Svi koji se odluče da preko beogradske agencije 1A Travel letuju u Antaliji, moći će u ovo poznato letovalište u Turskoj da otputuju avionom, i to sa Aerodroma „Konstantin Veliki“.

- Ranijih godina smo primetili da veliki broj turista dolazi iz ovog dela Srbije i zato smo rešili da imamo i jedan let nedeljno iz Niša. Putnike će prevoziti avioni kompanije Skaj Erlajns – rekla je Jelena Oprašić iz agencije 1A Travel.

Čarter letovi do Antalije kreću 12. juna i obavljaće se do 4. septembra svake srede. Ovu ponudu moći će da iskoriste svi koji se odluče da letuju preko pomenute agencije, a prodaja samo avionskih karata nije omogućena.


Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Nislija

    11:01 // 13. 4. 2013.

    Vreme je da budu linije iz Nisa direktno za cirih,bec,pariz ili neki nemacki grad sve ovo je nista.Nije moguce da nema putnika i da nezeli niko da leti iz Nisa.

  • bronho

    01:54 // 7. 4. 2013.

    Jel zna neko nesto novo o kargo centru na niskom aerodromu i o dozvolama za pocetak radova na njemu?

  • miki

    20:07 // 6. 4. 2013.

    Pero zasto tako pricas napamet???! Montenegro je bas najpovoljniji , letim njima za cirih povremeno i jos ni jedan jedini put nisam ni iz bg nasao jeftiniju kartu od njihovih 169e(povratna) ... Jeste da se preseda u Pg manje od 2h ali nije uopste opasno... Avioni Falkoni ok , usluga .... Sve ok...cak odlicno za te pare... Stvarno ne vidim sta je tu skupo??? I plus dodatno daju prtljag od 30 kg po osobi sto moze biti vrlo korisno...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: