Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:22, 6. 11. 2014.

| Ekonomija

Još 4 dana za otplatu duga za struju

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
struja-Salter-Distribucija.jpg
Svi na šaltere Elektrodistribucije ili nema struje, arhivska fotografiija, foto: FB strana "Jugoistoka"

Niški “Jugoistok” će svima koji su dobili opomene, a ne izmire svoja dugovanja do 10. novembra, iseći struju, poručuju iz ovog preduzeća.

Opomene ili upozorenja poslate su dužnicima još pre više 30 dana, a dobili su svih koji su imali dugovanja preko 5.000 dinara.

"Jugoistok" je poslao upozorenja pred obustavu isporuke električne energije za 55.000 kupaca na teritorijiji jugoistočne Srbije. Oni koji do navedenog roka, 10. novembra, ne uplate svoja dugovanja, od tog dana mogu da očekuju dolazak ekipe za isključenje električne energije - kažu u “Jugoistoku”.

Podsetimo, ranije je rok za izmirenje dugovanja po opomeni bio 15 dana, ali je pomeren na 30 prema novom Zakonu o zaštiti potrošača.

Ono što ne ide na ruku korisnicima je to što su opomene ranije stizale tek za dugovanja od 10.000 i više dinara, a sada su “ugroženi” i oni koji naprave dug od 5.000 dinara što biti i iznos jednog mesečnog računa.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • janko

    13:21 // 7. 11. 2014.

    ma koji perisic koji bulatovic...to su samo pijuni koji igraju kako gazde iz beograda kazu.ne zivim u srbiji i zgadi mi se svaki put kad udjem na juzne vesti i vidim te pretnje vezane za secu struju.

  • Zoran Jovanovic

    12:17 // 7. 11. 2014.

    Perišić če rešiti nepravdu.I ja na na Bulevaru više od dva meseca nema svetlo ispred zgrade rekli su mi da je to zbog štednje!Nemam ni grejanje!Trpeću zbog Perišića imam njegovu sliku na zidu kao nadu

  • Sljakarac

    10:41 // 7. 11. 2014.

    Kako vam nije jasno: Beogradu trebaju vase pare!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: