Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:22, 6. 11. 2014.

Još 4 dana za otplatu duga za struju

struja-Salter-Distribucija.jpg Svi na šaltere Elektrodistribucije ili nema struje, arhivska fotografiija, foto: FB strana "Jugoistoka"

Niški “Jugoistok” će svima koji su dobili opomene, a ne izmire svoja dugovanja do 10. novembra, iseći struju, poručuju iz ovog preduzeća.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Sinovac

    15:54 // 6. 11. 2014.

    Članom 86. Zakona o zaštiti potrošača obustava električne energije je zabranjena u toku grejne sezone za sva domaćinstva gde postoje deca, stari, bolesni ili drugi ugroženi potrošači. Banda...

  • dos

    18:52 // 6. 11. 2014.

    Bruka,sramota,bezobrazluk...u ovom Nisu najevidentnija.Sta se vise radi sa ljudima.Kome i sta da radimo mi obicni smrtnici sto placamo grejanje koje nemamo,sto ne primamo plate,sto placamo porez-kome?

  • Zoran Jovanovic

    12:17 // 7. 11. 2014.

    Perišić če rešiti nepravdu.I ja na na Bulevaru više od dva meseca nema svetlo ispred zgrade rekli su mi da je to zbog štednje!Nemam ni grejanje!Trpeću zbog Perišića imam njegovu sliku na zidu kao nadu

  • milos

    22:37 // 6. 11. 2014.

    e znam ljude koji su duzni stotine i njih ne diraju imam 6.000 din dug i malo dete od 2.5 god pa neka dodje da mi sece ko god da je,a sve me stra da ti sto secu su svi na 0 din za njihovu struju

  • Sljakarac

    10:41 // 7. 11. 2014.

    Kako vam nije jasno: Beogradu trebaju vase pare!

  • janko

    13:21 // 7. 11. 2014.

    ma koji perisic koji bulatovic...to su samo pijuni koji igraju kako gazde iz beograda kazu.ne zivim u srbiji i zgadi mi se svaki put kad udjem na juzne vesti i vidim te pretnje vezane za secu struju.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: