Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:19, 6. 4. 2020.

"Jura" u Leskovcu redukovala rad zbog korone

Jura Leskovac Na posao do daljeg dolazi 200 Leskovčana; foto: D. M.

Nakon preporuke epidemiologa da redukuju ili obustave rad jer je jedna od radnica pozitivna na virus korona, južnokorejska kompanija “Jura” u Leskovcu odlučila se za smanjeni broj radnika. U jednom od 3 pogona radiće ukupno 200 ljudi, a poštovanje naloženih mera ovom investitoru kontrolisaće nadležni.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Radnik yure

    12:09 // 6. 4. 2020.

    Mi kao radnici smo dobili vest pre manje od pola sata da se od sutra ipak pocinje sa radom punim kapacitetom,a vise informacija cemo dobiti u toku dana i ukoliko dodje do nekih izmena...prema tome dali su lepe pare gradonacelniku...

    • Dragan

      13:59 // 6. 4. 2020.

      Moja žena je uposljenik Yure,njena sestra, moja sestra i da ne nabrajam više. Svi su dobili i formaciju da od sutra rade punim kapacitetom. Ja svojoj ženi neću da dozvolim da ide pa makar po ceni otkaza. Imamo 2 deteta i džaba pare posle. Lično mislim da niko ne treba da ode na posao jer smatram da su zdravlje i zivot preci.ako se jedan ukućani razboli tu je zaražena cela porodica a ne samo jedan.

  • Dosli je nasih pet minuta

    12:16 // 6. 4. 2020.

    Dzaba je redukovala kad radi onaj pogon u kom je obolela radnica.Ali za sve ove postoji lek,i za beneton,i za tigar,i za michelin,i za juru…lepo kazite prijateljima da ne kupuju njihove proizvode,kaznite i vi njih po dzepu kao oni vas po dzepu i zdravlju.I cim nadjete bolji posao,a ima ga i bice ga,bezite.A vlast kaznite na izborima.

  • NN

    13:30 // 6. 4. 2020.

    Poštovani,

    Da li može da se postavi pitanje kriznom štabu i stručnjacima kada budete postavljali pitanja tokom obraćanja, da li bi mogli da još jednom podsete nadležne da firme koje ne proizvode životno neophodne stvari ne treba da rade? Kao npr. Jura, Cumtobel i ostale u kojima radi više od 2000 ljudi, a imamo zabranu da više od dvoje ne treba da bude na okupu. Ili čekamo da budemo kao Italija

  • Ludilo

    15:09 // 6. 4. 2020.

    Neznam sta ovi strucnjaci misle sa 8h u firmama i 16h kuci,ako ne zakacimo koronu na radnim mestima,psihicki cemo sigurno puci.

  • YURA

    15:35 // 6. 4. 2020.

    Radnik sam jure u Leskovcu pre dva sata sam dobio poziv da se javim na poso 50 radnika na 5000 kvadrata u fabrici je nemoguce zato sto sve ide lancano nemogu da verujem da su korejanci jaci od drzave hoce li neko iz vlade vec jednom da reaguje svi mi imamo porodice sramota molim radnike yure u Leskovcu u pet idvadeset ujutru da protestujemo receno je ujutru da stanemo KATASTROFA.

  • YURA

    15:49 // 6. 4. 2020.

    Treba da odemo na poso kao sto su nas pozvali da krenemo sutra da radimo svi kao sto smo obavesteni pa tad gospoda iz javnog zdravlja da dodju naravno s gradonacalnika Leskovca pa tad da vide koliko radnika rade i na koliko razdaljinu nemoj da pustaju buve za novinare i i za narod SRAMOTA zasto bre neko ne obavesti vrh vlade sta se radi na jugu srbije

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: