Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:29, 12. 9. 2019.

KLERP: Niš dobija još jedan tržni centar i robnu kuću nameštaja

Niš konj Uskoro nove trgovine u Nišu; Foto: JV/V. Milić

U blizini novog kružnog toka, na raskrsnici bulevara Heroja sa Košara i Nikole Tesle, kako je najavljeno iz Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj i projekte (KLERP), trebalo bi d bude izgrađen tržni centar na 16.500 kvadrata, a kompanija "Lesnina" koja se bavi prodajom nameštaja takođe je zainteresovana da gradi objekat na toj lokaciji.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Kapisla

    09:14 // 12. 9. 2019.

    Ta robna kuća nameštaja je pogrešna investicija.
    Ima po gradu toliko salona nameštaja koji samo skupljaju prašinu.
    Bolj

  • Wumbo

    09:39 // 12. 9. 2019.

    Godinama ne moze Somborski bulevar (koji treba tu da prolazi) da se zavrsi i poveze sa tim kruznim tokom i tako smanji haos u saobracaju u Jagodin maloj. Sad znamo i zasto, bitniji su trzni centar i salon namestaja

  • Natali

    10:41 // 12. 9. 2019.

    Nišu vratiti industriju! Radna mesta,vratite dostojanstvo gradu.Niš ima više supermarketa po glavi stanovnika od razvijenih evropskih gradova.

  • Uberr alles

    13:13 // 12. 9. 2019.

    Samo ko će tu da kupuje pitam se.... Grad i okolina se prazne polako, kao i cela država. A daaa, ostaju penzioneri sa 10% popusta kad stignu penzije.

  • Marko Dj.

    13:28 // 12. 9. 2019.

    Mogu li juzne vesti da provere šta je sa najavom da će autobuska stanica biti izmeštena tu negde?

    Takođe, da li ti centri ugrožavaju spajanje Soborskog bulevara sa bulevarom Nikola Tesla. Grade nam rampu na ulazu u grad, onemogućavaju nam "obilaznicu" autoputem i ako nam još zeznu spajanje bulevara, izdimili smo ga...

  • Срба

    13:42 // 12. 9. 2019.

    Ја закључујем да смо ми грађани Ниша ненормално богати, пошто сваки од нас има по један извор нафте или рудник злата, дијаманата, платине, у својим двориштима- па једва чекамо да се отвори још неки тржни центар, робна кућа, продавница, да имамо где да спљискамо све ове наше паре са којима не знамо шта ћемо.....

    • Rodjena nislijka

      22:40 // 12. 9. 2019.

      Bravo slazem se komentarom i pitam se dokle ce preletaci koji su do juce bili sa zutima rame uz rame sada ponovo da nam kroje kapu preko ovakvih nebuloznih projekata koji ce napuniti njihove dzepove a mozda im donesu i vece polozaje, da mogu da rade sta hoce i kako hoce sa nama do juce se ljigavili sa zutacima a sada su sa naprednima sta se ovo desava sa nasim gradom!

  • nesss

    14:45 // 12. 9. 2019.

    "Nišu vratiti industriju! Radna mesta,vratite dostojanstvo gradu.Niš ima više supermarketa po glavi stanovnika od razvijenih evropskih gradova."

    Pošto ne postoji sila koja se iznanada pojavljuje i vraća industriju, imam predlog za tebe: otvori firmu, napravi nešto inovativno, proširi posao, zaposli ljude, ponovo proširi, kad mogu Mercedes, Simens, Coca-cola itditd možeš i ti..i eto ti industrije

  • Struka se ne pita

    14:56 // 12. 9. 2019.

    Tako je kada poljoprivredni inzenjer vodi razvoj grada! Ostadosmo bez grada. A i bez banje. Njegovo je delo i fabrika u Niskoj Banji.

  • Milos

    17:36 // 12. 9. 2019.

    Ono sto mi je interesantno je sto je u pitanju Supernova - monopolisticki tv/internet provajder koji je blizak vlasti.

    • Webb

      22:46 // 12. 9. 2019.

      Supernova internetprovajder je zapravo bivis Kopernikus + Radijus Vektor koje je kupio Telekom Srbija i napravio "novog" internet/cable opretera pod nazivom SUPERNOVA i nema veze sa izgradnjom ovog objekta. Ovo gradi Supernova MTK, Austriska investiciona firma koja se igram slucaja zove isto kao nas internet operater :)

  • Prcko

    09:25 // 13. 9. 2019.

    Tako je bravo, dajte jos trznih centara i hipermarketa da se takmice medjusobno koji ce dati duzi rok za kupovinu hrane na odlozeno... Mogli biste u medjuvremenu da obnovite i sredite kontejnere jer u nekim lepsim naseljima je sve vise ljudi koji dolaze i kopaju po njima. To ovu gradsku vlast izgleda ne brine mnogo...

  • Teo

    09:56 // 13. 9. 2019.

    U vremenu kada se ceo svet okreće internet kupovini mi gradimo tržne centre! Pa da, mora negde ovaj nezaposljeni narod da gubi vreme !

  • Adolf

    11:35 // 13. 9. 2019.

    Kako li smo ziveli bez toga do sada????

  • Bojana

    15:52 // 13. 9. 2019.

    A ovih nekoliko skoro otvorenih već zvrje prazni i napušteni, služi samo garaža..

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: