Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:48, 3. 6. 2017.

Katanac za “Nišku mlekaru”?

mlekara Šta će biti sa "Niškom mlekarom"?; printscreen

U “Niškoj mlekari” je, od nekada 300 zapsolenih, danas ostalo, kako piše “Politika”, svega njih dvadesetak, a prema pisanju ovog lista to znači i zatvaranje ove fabrike koja postoji i građane snabdeva mlekom i mlečnim proizvodima od 1957. godine.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Aperkat

    17:45 // 3. 6. 2017.

    Postovani (kvazi) sugradjani,neka Vam je sa srecom zatvaranje jos jednog PROIZVODNOG preduzeca preduzeca i gubitak jos jedne sanse,da nam deca ostanu u rodnom gradu!Vi ,sto se bavite prehranom,na bilo kom stepenu obrazovanja,ne brinite i Zitopek je blizu ovog scenarija!
    Veliki uspesi nase vlasti,nase fabrike guraj u propast,tudje dovodi,finansiraj,subvencionisi za minimalac u dzepu!

    • nazadnjaci

      22:24 // 3. 6. 2017.

      Nekad bilo,ko nista ne stvori,a sve unisti?Odgovor:komunisti. Bila su dobra stara vremena(moram komuniste da hvalim),od ovih nema gorih,komunisti su za njih "cvecke"!

    • Nislija

      00:48 // 11. 6. 2017.

      Radim u Imleku u Novom Sadu, napraviće isto kao i ovde što su uradili, samo će biti distrubicija i to je to, hladnjače će da rade, iz centrale iz Bg-a, tačnije Zemuna ima da se šalje mleko za Niš i samo će administracija i magacinski radnici raditi. Da nije dobro, nije...

  • I nas zatovorite i budite srećni. Imamo li mi tradiciju u bilo čemu?

    01:44 // 4. 6. 2017.

    Уместо најбољих погачица и плетеница с сувим грожђем, велике пекаре за масно и бело пециво, велике посластичаре у оквиру Житопека данас се у њиховим продавницама продаје смрзнуто пециво произведено по пекарама широмСрбије. Нишка млекара је била једна од ретких која је производила овчије кисело млеко. Производила је маслац, а једна је од првих државних која је производила козји качкаваљ, јогурт идр

    • Nislija

      09:40 // 4. 6. 2017.

      Podseti me, kakve su to pletenice bile...

  • Vrabac

    21:50 // 3. 6. 2017.

    Najbolje da Beograd kupi Niš pa ceo da ga zatvori.

  • TilOjlenspigel

    20:04 // 3. 6. 2017.

    Odlicno,divna vest,sve zatvorite u Nišu,povadite bandere i zardinjere,zatvorite nas u podzemni prolaz i zabetonirajte,time ćete rešiti sve probleme gradjana juga Srbije ali ne lezi vraze,dolazi vreme kada gospoda iz Beograda nece imati od koga da otimaju poreze,fabrike...itd...dok se sa naplatne rampe NAIS novac od putarina ne bude slivao u NIš odavde ce se svi seliti a bogami i odseliti!

  • S.z.

    19:34 // 3. 6. 2017.

    Lepo ja reko sve odnesose za Beograd ali bitno da ovde avioni lete i da se organizuje parada u centru a gradjani Nisa ce ili preko ili na sever dok grad polako postaje staracki dom.

  • Bojan Ristić

    23:01 // 3. 6. 2017.

    Očekivani ishod, tako je prošla i mlekara u Zajećq

  • Mile

    18:41 // 3. 6. 2017.

    Nijedan komentar na sistematsko unistavanje jednog po jednog radnog mesta,cak se ni g-din Vucic nije javio u promociji svoje nove funkcije,ako bi neko i pomenuo rekli bi mu da je ovo privatna svojina .Sad samo treba zatvoriti pogone za proizvodnju hleba."U toku svog mandata nisam zatvorio ni jedno radno mesto" govorio je eks premijer,a samo sa Serticem je oterao u stecaj preko 700 firmi!

  • Gaga

    21:10 // 3. 6. 2017.

    Unistise nas!

  • Novi Sad

    15:02 // 4. 6. 2017.

    Ista situcija je bila pre 5 godina sa Novosadskom mlekarom. Nekad najveci konkurent Imkeku, danas sluzi kao magacin imlekovih proizvoda za centralni deo Vojvodine. Proizvodni pogoni su razmontirani i preseljeni za BG, a radnici poslati na biro. Ostalo je njih 20-tak da rade u magacinu. Nama nama srece ni sa BG, ni sa Beogradjanima. Pozdrav svim Nislijama iz Novog Sada.

  • Срба

    18:14 // 4. 6. 2017.

    Ја заиста немам по чему више да препознајем сопствени родни град. Уништено је скоро све што се могло уништити, а што ме подсећа на детињство. Комунисти су били цвећке за ове из СНС-а и садашњу гарнитуру политичара (из било које странке). Страшно..... уништавање Србије и српског народа се очигледно несметано одвија по плановима.

  • Nišlija iz dijaspore

    14:44 // 5. 6. 2017.

    Ovo je verovatno vraćanje "domaćinske" Srbije, kakvu su obećavali oni koji su rušili "komunjare". Može li iko da nabroji šta je još ostalo da radi u ovom gradu a da ga ovi srpski domaćini nisu domaćinski zatvorili? Drugo pitanje: da li je neko za autonomiju Niša od Beograda?

    • Nishlija

      15:05 // 5. 6. 2017.

      Naravno da treba napraviti republike: Bgd, Vojvodina, Sumadija i Juzna Srbija

  • Durlan

    15:29 // 5. 6. 2017.

    Srbija radi, Bg se gradi.....
    nista novo..

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: