Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:15, 19. 7. 2022.

“Keep light” ponovo u akciji na jugu: U Vranju menjaju sijalice za 4 miliona evra

sijalice Nakon Leskovčana i Vranjanci postaju partneri sa firmom poznatom po sumnjivim tenderima; foto: JV

Zamena starih novim LED sijalicama i održavanje rasvete Vranjance će koštati 477,2 miliona dinara, nakon što je u postupku javne nabavke pobedila beogradska firma “Keep light”, poznata po novogodišnjoj jelki od 83.000 evra, višemilionskim ukrasima, a južnjacima i po zameni sijalica u Leskovcu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Gagy

    08:41 // 19. 7. 2022.

    Blistavo i strašno.

  • Bravo za tekst

    09:41 // 19. 7. 2022.

    Modus operandi naprednjačke mašine, po sicilijanskom principu privredne higijene: "Ruka ruku mije" (raspišemo tender na 5 miliona, delimo 50:50)...

  • Pera

    11:34 // 19. 7. 2022.

    Mnogo mi žao što žandarmi nisu još više tukli brata sa izgubljenom lk. Još više mi žao što su isti dobili otkaz ni krivi ni dužni zbog njega što hteo da se k...či sa službenim obezbeđenjem od brata.

  • Niks

    11:48 // 19. 7. 2022.

    Jao koliko su loše ove sijalice to je strašno!
    Ok , kapiram uštedu, ali makar stavite odgovarajuće zamenske !
    Kada sam prvi put posle zamene noću prošao od ciglane do Boljeg Života stao sam da proverim da li mi je sve u redu sa farovima jer mi je nešto bilo čudno... Tek onda sam shvatio da je do novih sijalica.

  • Dragan Petrovic

    14:57 // 19. 7. 2022.

    Kad li ce na jugu da se prosvetli mozak nekim glasacima...brze,jace,bolje u kradju dok nije sve nestalo...4 mil .evra,da li neko ima malo mozga da to primeti,a da opozicija spava,a narod zombiran...u Vranje nema laganje,20 sijalice 4 mil. evra...a tek ako pozele jelku za N.godinu,bice veselo...

  • Seljak

    16:53 // 19. 7. 2022.

    Nikola Tesla se prevrće u grobu. Da je znao da će pljačkaš među njegovim narodom zloupotrebljavati struju i rasvetu, verovatno bi testamentom zabranio upotrebu u Srbiji. Za 4 miliona evra može cela Srbija da promeni sve i jednu sijalicu. Valjda će uskoro Goli otok proraditi ili bar Aleksinački rudnici. Treba ove bandite što pre hapsiti i oduzeti kompletnu imovinu.

  • Горан Г

    22:45 // 20. 7. 2022.

    Четири милиона евра, па то вам је скоро џабе!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: