Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:57, 24. 9. 2020.

Konkurs za kupovinu socijalnih stanova u Nišu najavljen za kraj 2020.

majakovskog Rok za zgrade u Majakovskog bio decembar 2020, ali odložen je za februar; foto: GSA

Nišlije koje nemaju svoju imovinu već duži period iščekuju konkurs za kupovinu socijalnih stanova, a neki od njih kažu da od nadležnih ne dobijaju odgovore da li ima stanova koji čekaju nove stanare. Da će konkurs biti raspisan do kraja godine, te da drugih stanova nema, tvrdi direktor Gradske stambene agencije Vladan Stojanović.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • NSS

    11:18 // 24. 9. 2020.

    Mislim da ovakva glupost nigde ne postoji. Socijalni stanovi treba da se grade ali da budu u vlasnistvu grada i da se daju samo na koriscenje ugrozenim grupama (teski invalidi i sl). Ne moze neko da bude socijala a da kupuje stan. Lepo ko svi ostali budi podstanar ili kredit pa placaj trzisnu vednost.

    • Sns ,,socijala"

      00:53 // 25. 9. 2020.

      Socijalni slučajevi ne mogu da kupe ove stanove, jer tročlana porodica prima manje od 12 000 dinara, a prema uslovima prošlog konkursa takva porodica je morala da ima minimum prihoda 60 000 din mesečno!!!? Na delu je udomljavanje SNS kadrova, posle ulebljavanja... napreDNO

  • restitucija

    12:35 // 24. 9. 2020.

    Zar stvarno hoce da grade stanove na otetoj zemlji koja je u postupku restitucije.

  • Pera

    12:47 // 24. 9. 2020.

    Jel ove socijalne stanove dobijaju samo tatini sinovi sa vezom, ili i mi obični smrtnici možemo da konkurišemo?

    • Cole

      17:40 // 24. 9. 2020.

      Socijalni stanovi, a kvadrat 900 evra.Da nije smešno bilo bi žalosno.

  • Dobrosav Gajic

    15:50 // 24. 9. 2020.

    Ovi stanovi su socijalni, ali se prodaju po trzisnoj vrednosti. Ko danas moze to da kupi. To je preskupo za obicnog coveka. Kredit, a od cega posle da zivi. To su komercijalni stanovi i ko moze da ih kupi na kredit, a takav je mali broj, kupi ce. Ne znam sto se ljudi zale. Sve u zivotu mora da se plati. Ne verujem da je takva navalica.

    • Mira

      17:41 // 24. 9. 2020.

      A zašto se zovu socijalni stanovi? jel može neko da objasni?

  • Sanja

    16:00 // 24. 9. 2020.

    Jos da objave dodatne uslove i nacin bodovanja kada je u pitanju iznajmljivanje/davanje stana na koriscenje, i po kojoj ceni?!

  • slavko

    17:08 // 24. 9. 2020.

    Jel opet brzi prsti kao za stanove za bezbednjake?

    • Krle

      17:43 // 24. 9. 2020.

      Ta garnitura "brzi prsti", odnosno lepljivi prsti, više nije u opticaju. Troše provizijske bodove.

  • Filozof

    20:46 // 24. 9. 2020.

    I ponovo ce kao i pre par godina jeftinije stanove dobiti clanovi AVackog klana, pripadnici MUP-a i Vojske, zaposleni u Javnim preduzecima, profesori Univerziteta a oni sa platama ispod 40.000 din i dalje zivece kao podstanari i polovinu plate davace za iznajmljene stanove. Ako ima imalo postenja ove stanove bi trebalo doleliti radnicima Benetona, Yure, Ideje koji mogu samo sanjati krov nad glavom

    • VOJSKA

      01:00 // 25. 9. 2020.

      Ne mešaj generale i pešadiju! Nisu ni svi u fabrikama jad i beda - ima i kancelarijskih ,,radnika"... Sinovi direktora nekadašnjih fabrika su današnji niški Rokfeleri!

    • Radnik sa trake

      12:22 // 25. 9. 2020.

      @VOJSKA
      Zasto onda ne odes sa drzavne jasle i potrazis posao u nekoj fabrici sa dalekog istoka. Odlicni su uslovi rada, plata iz snova i jos nema beneficiranog radnog staza i penziju se odlazi sa 65 godina a ne 50 godina a godisnji odmor imas u Avgustu mesecu.

  • Žunjino

    21:44 // 24. 9. 2020.

    Socijalni stanovi a daće će onima koji najviše ponude... Jel postoji u ovoj zemlji ustanova centar za socijalni rad i koja je njegova svrha ???

  • Ouzo

    07:57 // 26. 9. 2020.

    Gradska stambena agencija, jos jedan parazit na budzetu! Sluzi za udomljavanje zena i muzeva kadrova , gde se ceo radni dan nista ne radi,jer i nema sta da se radi !

    • Mitar

      21:19 // 26. 9. 2020.

      Rade, rade, al ispod žita.

  • Nikola

    20:13 // 27. 9. 2020.

    Treba otici kod socijalnih stanova ispod Emezzete i pogledati parking, sve vrvi od dobrih i novih automobila i onda shvatiti koliko je bila pravedna raspodela tih stanova.

  • Jasmina Mladenovic

    13:46 // 22. 12. 2020.

    Ovo je odvratno sta rade sa tim stanovima,pet puta sam isla da pitam kada ce biti konkurs za te stanove i uvek dobila isti odgovor "neznamo dodjite sredinom meseca"kao samohrani roditelj sa tri deteta po njihovim pravilima ispunjavam sve uslove ali nisu hteli da me niti saslusaju niti kazu sta treba od dokumentacije vec me bukvalno isterali iz kancelarije,dali Gradonacelnica vidi ovu sramotu,uzas!

    • Jasmina

      09:40 // 27. 1. 2021.

      I mene su tako bukvalno isterali kada sam pitala za konkurs i nisu hteli da mi kazu sta je potrebno od dokumentacije za konkurisanje kao samohrani roditelj sa troje dece!I gradonacelnici sam pisala ali odgovora nema,baš je briga,gleda svoje interese,sramota,treba da se sve majke skupe i pozovu medije!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: