Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:56, 3. 9. 2013.

Laketić: Prokuplje duguje 2,5 milijarde dinara

Darko-Laketić.jpg

Predsednik prokupačkih naprednjaka Darko Laketić kaže da je dug Opštine u visini 2 godišnja budžeta posledica ranije sklopljenih nepovoljnih i nezakonskih ugovora. Opština će pokušati da deo dugova ospori.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Milan Savić

    20:52 // 3. 9. 2013.

    Mislim da je jedini pravi put to što priča ovaj čovek koga lično ne poznajem ali po izjavama vidim da je izuzetno dosledan u stavovima!

  • ranko

    22:34 // 3. 9. 2013.

    Šta si ti uradio Laketiću da rešiš problem?
    Ti bi da hapsiš, 2 godine samo o tome pričaš. Strategija da imitiraš Vučića je postala besmislena.

    • zakon

      02:24 // 4. 9. 2013.

      Ako covek ne govori istinu, puno je tuzilastvo pijara nek demantuju obracanje.ipak je ovo jedna ozbiljna kritika na njihov *NE* rad.strategija svima je zakon a ne VUCIC samo to trba da primenimo.

  • Mica

    07:23 // 5. 9. 2013.

    trebalo bi da gledamo kako da poštenjem i radom izadjemo iz krize prvi korak je da se skolne oni koji su krali i koji su nesposobni zato moramo da raščistimo sa prošlošću,Darko Laketić je čovek budućn

  • dragan

    11:04 // 4. 9. 2013.

    svaka cast laketicu na doslednosti i pozrtvovanju koje je iskazao u dosadasnjem radu.prokuplje je uz njega.dao je gradu vise nego li oni koji ga napadaju za prethodnu deceniju

  • prokupacki tetreb

    12:38 // 4. 9. 2013.

    Sta ste vi uradili povodom toga gosp.laketicu osim sto ste se bavili kupovinom odbornika....

    • zakon

      15:12 // 4. 9. 2013.

      ma oni dolaze sami nazolost.pa to je ipak bio vrh vlasti.covek sada sigurno nezna ko je opozicija ko je vlast .tetrebe kritikuj ga barem ti jer on vise nema opoziciju ...ostani dosledan plizzzzzzzzzzz

  • SAŠA FOTO ŠOP OD KUME KRASIĆ

    20:00 // 4. 9. 2013.

    upravo je ovom konferencijom rečeno da se konačno očekuje pravda.Za ekonomsku propast Opštine moraju da polože račun.Oni će biti primer dali se isplati ili ne raditi protiv zakona svoje države.

  • Alex

    17:57 // 4. 9. 2013.

    Osnovni uzrok svih problema u opstini Prokuplje je preveliki broj zaposlenih na opstinskim jaslama. Nazalost ni jedna vlast ne zeli da se obracuna sa time nego svako zaposljava svoje i prica bajke.

  • prokupcanin

    20:27 // 5. 9. 2013.

    Laketicu,podjite prvo od svoga dvorista.Ko su trenutno direktori javnih ustanova i preduzeca u Pk?Jel ispunjavaju uslove po zakonu da vrse te funkcije?Resite to,pa onda moze borba protiv korupcije!

  • Laki

    10:48 // 4. 9. 2013.

    Pravosudni sistem mora konacno da profukcionise,ne osnovane su optuzbe da se radi o politickom progonu čelnika DS ,oni su vrsili vlast i moraju da snose odgovornost

    • zakon

      16:04 // 4. 9. 2013.

      oni su vrsili nesto drugo a to drugo se u zemlji SRBIJI zove kriminal.zaboravili su sta je zakon.pod amnezijom su.dobro je sto ste podsetili i pravosudje i oni se nesto zaboravili.hibernacija je cudo.

  • srbIN

    08:12 // 9. 9. 2013.

    Gde bi nam bio kraj da nam je jos neko kao Laketic! Sadasnji direktori ne smeju da pomisle na pljacku a kamoli da to urade, za razliku od prethodnih.

    • popularizam

      20:53 // 9. 9. 2013.

      pa covek samo rekao koliko su nas zaduzili predhodni eureka a i ovaj budzet nije manji od proslih.toliko para opstini sa 800 zaposljenih, kredit nebi dali ni oni ekperti iz upravnog odbora agrobanke

  • pravda

    16:59 // 3. 9. 2013.

    ma hajte pa to su prijave od pre vise godina.zaboravilo se u fijoci i vi jos pritiskate tuzilastvo. a te sto treba da procesuiramo daju vecu platu nego drzava.pa ko je lud da sece granu na koju sedi.

    • terazije

      02:39 // 4. 9. 2013.

      politicari ne shvataju sta mozes sve da dobijes samo da nista neuradis.pa ljudi ovi optuzeni nas vise placaju za nerad.PS.procitajte knjigu CEKAJUCI GODOA mozda ce biti jasnije ZASTO smo NEZAVISNI

    • pravda

      15:21 // 4. 9. 2013.

      a samo kad bi vi znali kakva je to gospoda kako oni placaju...A on se drznu bas na njih ko da nisu vazne parnice od pre vise decenija jos preko medija hoce da pritiska nasu ne ..zavisnost...sramota

  • Dzoni

    18:45 // 5. 9. 2013.

    Moreeee sve ovo meni smrdi na mitoo, bice ovde poslaaa za meneee!

  • STOLE

    22:31 // 4. 9. 2013.

    KOJE OSPORAVANJE GOSPODO. Papir mora da postoji o svakom poslu i potpis na istom Odgovorne tuzite i zatvorite Imovinu plenite .

    • STOLE

      21:44 // 5. 9. 2013.

      PRETPOSTAVLJAM da ove negativne daju SITNE PRODANE DUSE Koima je odgovaralo da pojedinci kradu i bacaju im sicu dok su ostali gradjani jedva sastavljali kraj sa krajem.STIGLO JE VREME NAPLATE LOPOVI..

  • Usud

    16:53 // 3. 9. 2013.

    Oni koji su zloupotrebljavali polozaj, trosili nenamenski,sklapali stetne ugovore, mozda i krali imaju i dalje svoje ljude u policiji i sudstvu... zato nema procesa!

  • stevkepk

    13:21 // 23. 9. 2013.

    Mora doci kraj bezvlascu i lopovluku u nasem gradu! SVAKA CAST NA HRABROJ IZJAVI O TUZNOJ ISTINI DR LAKETICU!!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: