Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:35, 14. 5. 2014.

| Ekonomija

Lansirana niška kladioničarska igrica

Autor:J. CanićIzvor:Južne vesti
2560x1440-Cover-za-Youtoube-Channel-2560x1440-570x320.jpg

Niška programerska firma lansirala je igru “Bookie Sports Betting Game” koja je simulacija sportske kladionice u kojoj se igrač kladi na realne utakmice, sa pravim kvotama, ali ulaže virtuelni novac.

igrica

U niškoj programerskoj kompaniji Webelinx, koja je kreator ove kladioničarske igre, kažu da je ona namenjena kako strastvenim kladioničarima, tako i ljubiteljima sporta koji žele da se oprobaju u prognozi rezultata bez ulaganja pravog novca.

U igrici je moguće onlajn se kladiti na utakmice fudbala, košarke, hokeja, bejzbola, ragbija, kriketa, odbojke, rukometa, američkog fudbala i mečeve tenisa i uživo pratiti rezultate. Kvote se u igrici dobijaju od “Sportradara” koji snabdeva većinu sportskih kladionica u svet.

Prema rečima Mladena Stojanovića iz marketing tima niške firme, ideja za ovu igricu je nastala tako što su tražili šta nedostaje na gejmerskom tržištu.

- Niko od nas iz tima nije kladioničar, ali smo primetili da nema kvalitetnih igara iz oblasti sportskog klađenja dok ima puno menadžerskih igrica i fudbalskih simulacija - objašnjava Stojanović.

On navodi da je šestočlani tim na igrici radio punih 9 meseci i da ju je testiralo oko 3.000 igrača.

- Ljubiteljima klađenja nije zanimljiva simulacija, ali im se dopada što mogu da prate uživo rezultate i pripreme se pre pravog klađenje. S druge strane, onima koji vole sport, ali ne i da troše pravi novac, igrica se dopada jer mogu da provere svoje znanje i igraju se - objašnjava Stojanović.

Igrica, koja je besplatna i dostupna za Android, postavljena je na Google Play 9. maja, a do sada ju je preuzelo preko 3.000 ljudi iz oko 70 zemalja. Kreatori igre kažu da je ovo njena prva verzija i najavljuju da će biti dodatno usavršena.

Inače, ovo nije prva igra koja stoji iza niške programerske kompanije Webelinx, koja posluje od 2011. godine.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • studenicka

    08:57 // 15. 5. 2014.

    totalna glupost! nista bolje od realnog kladjenja i odlaska u kladionicu!

    • hedonist

      10:55 // 15. 5. 2014.

      i tvoje misljenje je glupost!nista bolje od gledanja utakmica premijer ili bundes lige.kladionica je postala kockarnica gde zavisnici hoce da dodju do lake love.znaci sve skupa-bla bla,truc truc...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: