Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:30, 12. 9. 2023.

| Ekonomija

"Lepe vesti" za Niš Vučić će saopštiti za 25 dana

Autor:Sonja VidojkovićIzvor:Južne vesti
vučić, palfinger
Jedna počinje sa izgradnjom, već najavio novu; foto: Jelena Mišić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da ima fantastičnu vest za Niš, ali će je saopštiti za 25 dana. On je rekao da su pri kraju pregovori sa velikom kompanijom.

Nakon što je položio kamen temeljac za izgradnju fabrike Palfinger u Nišu, predsednik Aleksandar Vučić najavio je novu investiciju o kojoj, za sada, ne sme mnogo da govori.

Za 25 dana imamo fantastičnu vest za Niš. Ne smem dalje da govorim ništa. Ne mogu da kažem dok ne završim jer ako se izjalovi biću kriv, ali teško da će se izjaloviti jer smo mnogo već prešli u pregovorima sa jednom velikom kompanijom, sigurno najrenomiranijom i najvećom i ako to uspemo, eto nas da vas obavestimo za mesec dana - najavio je Vučić.

Predsednik Srbije na svoju računicu od osam fabrika koje je otvorio u Nišu, danas je dodao i devetu i već najavio novu. Osim što je brojka upola manja, dok predsednik preuzima sve zasluge, na zvanično otvaranje i nova radna mesta u kineskoj fabrici Šinju, Nišlije još čekaju.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ilija

    12:14 // 14. 9. 2023.

    Kablovi ili sivace masine? Jel obezbedjene pelene?

  • stevo

    16:01 // 13. 9. 2023.

    Lepa vest bi bila kad bi se ova spodoba zauvek negde izgubila,da ga ne gledamo svaki dan u medijima i da se za ništa više ne pita niti da odlučuje.

  • Aca

    12:55 // 13. 9. 2023.

    Mozda ce Dragana sa svojim neimarima za 25 dana konacno da zavrsi ulicu Stojana Novakovica dugu 250 metara koja se rekonstruise jos od 8. maja ove godine

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: