Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:12, 13. 8. 2017.

Letovališta u Grčkoj skupa, ali i ove godine građanima omiljena

Grčka Santorini; Foto: Pixabay

Iako su hoteli u Grčkoj preskupi za građane sa juga Srbije, kažu u niškim turističkim agencijama, a cene osnovnih namirnica i ručka u restoranima skuplje u odnosu na one kod nas, i ove godine su im grčka letovališta omiljena. Uglavnom vole grčke plaže, jer se do njih brzo stiže, dodaju, a i zato što strahuju od ponovnih terorističkih napada, pa zaobilaze Tunis, Tursku i Egipat.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Miško

    14:53 // 13. 8. 2017.

    Ne kaže se "cene su skuplje", već "cene su više". To je kao kada bi neko rekao "težina mi je teža".

    • Vozi Miško do nekog drugog Niša,ovde se tako govori!

      16:21 // 13. 8. 2017.

      Ipak nisi đabe išo na fakultet u Vučićevoj Srbiji,ipak si naučio nešto.

  • Mila

    11:28 // 14. 8. 2017.

    ... tome fijasko turskog turizma, pa su Grcku preplavili Rumuni, Bugari, Rusi i ostali daleko platezniji od nas, koji rucak u taverni za dve osobe plate 50e, ceo dan na plazi nalivaju se pivom koje po komadu kosta npr 5e ...a srpski tusista to gleda pa se vrati u svoj smestaj koji odplacuje po min 6 meseci da ruca prosvercovano zamrznuto meso. Nismo dorasli tim cenama, na zalost i uopste takvom...

  • Mila

    11:31 // 14. 8. 2017.

    ... niti takvom stilu odmora i zivota generalno. U velikoj vecini slucajeva letovanje se svede na jedno vrlo skupo maltretiranje, koje svesno sebi nanosimo a u cilju da bar deci pruzimo tih deset dana mora i sunca.

  • Kaljari

    16:28 // 13. 8. 2017.

    Grcku,ipak drma kriza.Skuplje je i u vecim gradovima i to je tako.
    Ne zalim da generalisem,ali olenjili se i izbezobrazili vlasnici privatnog smestaja!Kao da smo im dosadili,al sta da radimo kad nema drugih paradajz-turista sem Srba ,konkretno na Olimpik beachu.

  • Ernest H

    18:22 // 13. 8. 2017.

    Grci deru na svakom koraku,sve je preskupo.Cene su im nenormalno visoke za ono sto nude.Sigurno necu u skorije vreme otici u Grcku.CrnaGora,Spanija to sumoke buducedestinacije.Bio sam ovog leta u Crnoj Gori i duplo su jeftiniji a o
    poredjenju Crnogorskog i Grckog mora da ne pricamo

    • Cole

      10:59 // 14. 8. 2017.

      To si u pravu. "Kako uopšte porediti Grčku sa Crnom Gorom"! Hahaha.

    • Mila

      11:21 // 14. 8. 2017.

      Svako ko je bar jednom posetio bilo koji deo grcke obale, taj vise Montenegro videti nece, sem ako se ne snadje za neki besplatan smestaj iznad magistrale npr Sutomora. A sto se cena u Grckoj tice, tacno je da su poprilicne visoke, i svake godine rastu cene i samog smestaja, pitanje do kad ce srpski turista koji ioako jedva otplati to more, moci sve to finansijski da isprati. Mislim da je uzrok ..

  • milisav

    20:26 // 14. 8. 2017.

    Grčku ne treba gledati iz prizme hotela.Ne barem Asprovaltu, Vrasnu i Stavros. Jeste skupa, za većinu nas, ali ako sami slažete kockice koje odmor znače, ne treba se bojati skupoće. U krajnjem u Grčkoj je prosek primanja sigurno tri puta veći. Evo primera
    Smeštaj 500 m. od plaže 137€. Sopstveni prevoz, samo plin, putarina, karton, osiguranje cca 120€. Hrana odavde,nešto i dole voće, piće 150€. I?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: