Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:01, 30. 1. 2018.

"Mediana" opet pozajmljuje "Gorici" 10 miliona dinara

pare Iz "šupljeg" u "prazno"?; Foto: ilustracija JV

Kako bi isplatili decembarske plate radnicima i jubilarne nagrade za 2016, kako kaže gradski većnik Igor Vojinović, Javno komunalno preduzeće "Mediana" pozajmiće "Gorici" 10 miliona dinara. Ako Nadzorni odbor Medijane odobri ovaj zajam, za šta ima preporuku Gradskog veća, biće to još jedna u nizu pozajmica ovom niškom preduzeću, koje je u problemima.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • POKRADENO SVE

    17:48 // 30. 1. 2018.

    Kakvo prebacivanje Gorici? Pa nek predhodni i ovaj sadasnji vrate ono sto su uzeli i bice para oho ho. Po kuci prefhodnog direktora se i po zidovima stavljao granit. SRAMOTA. Sve se zna, corave fakture. Doci ce dan da se otvore fijoke sa time.

    • nikola

      13:38 // 31. 1. 2018.

      Dokle će grad da štiti kuma koji je sve ovo i prouzrokovao.Dokle većnici.Dokle će iz Medijane da ispumpavate novac a kad ugasite goricu nikom ništa.Medijana da plaća plate radnicima gde im je taj direktor zapečatio sudbinu.Kad će neko a zna se ko da odgovara za takvu načinjenu štetu.Medijanu tuže radnici oko 400 njih a vi nemate da platite njima nego gorici dajete.Nije dzabe došao ovaj u medijani.

  • Aperkat

    20:06 // 30. 1. 2018.

    Kad nekome pozajmis pare,treba da ti vrati!Ako ti ne vrati,onda to nije pozajmica,vec dugovanje i duznicko ropstvo!Slazem se,vazno da ljudi dobiju plate,ali kako ce se naplatiti Mediana i od koga.Ovo je gasenje pozara,a ne resenje.

  • Ricardo

    08:32 // 31. 1. 2018.

    Dao bi im šipak jubilarnu nagradu za ostvarene gubitke.

  • Milos

    10:01 // 31. 1. 2018.

    Gorica kao davljenik, bojim se povući će i Medijanu sa sobom u ponor. Ugasite Goricu, prebacite ljude i posao Medijani, jer se Gorica ni za 100 godina neće vratiti među žive. Ne koljite ove ljude tupim nožem!

  • OBMANUTI GRAĐANIN

    14:32 // 31. 1. 2018.

    Skoro prilikom pbilaska gradonačelnik reče da medijana nema dovoljno radnika na čišćenu, al ne reče koliko ih ima koji su u administraciji,kontrolori kontrolora,...Isti slučaj je i u Gorici onih koji kopaju rake i održavaju groblje je duplo manje od onih iznad rake.SVE OVO MIRIŠE NA PRIPREME ZA JAVNO PRIVATNO PARTNERSTVO kao u Leskovac.DAJ BOŽE DA NIJE

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: