Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:44, 5. 8. 2020.

Ministartsvo o dugovanjima Niša za zemljište aerodroma: O konačnom bilansu po završetku “Novog Niša”

aerodrom Hoće plaća - neće plaća; foto: JV

Ni nekoliko dana od datuma kada je zvanično trebalo da otpočne plaćanje dugova i kamata Grada Niša prema Ministartvu odbrane zbog neispunjavanja obaveza iz ugovora za zemljište aerodroma, nije jasno da li će se, kada i šta plaćati. Iz Ministarstva saobraćaja kažu da će se više znati po završetku poslova na izgradnji "Novog Niša" i drugih obaveza iz ugovora.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Mara

    11:36 // 5. 8. 2020.

    Pratićemo mi i to izgleda

  • BATA

    12:13 // 5. 8. 2020.

    Centralizacija,beogradizacija i podguzne muve urusavaju sistem i dovode da dostojanstvo ljudi bude na najnizem nivou.Regionalizacija mora biti pravo resenje.Jacanje regiona dovodi do pravog i pravednog resenja i razvoja.To je i jedini nacin jacanja granica.Ko u BG zna sta fali nama,pogotovu regiji juzno od BG.Dosta vise sa centralnim vodjom koji odlucuje i o asfaltiranju sokaka u nasem gradu.

  • niskobanacanin

    12:27 // 5. 8. 2020.

    Ajde u pare da nema nista da dogovore.

    Cim oslobode Nis od SNS lopova I Vucica, babane zvezdana... docekace ga prinudna naplata.i vlast u Nisu, prinudno ce da posalju u naplatu svu kamatu Izvrsitelje da uniste sve sto je preostalo u Nisu I okrive novu vlast.

    200.000e mesecno - 24.000.000 dinara. za godinu 288.000.000. samo kamata. Bez glavnice.

  • Stojče

    12:30 // 5. 8. 2020.

    G-đo Z. Mihajlović, molim Vas pojasnite sledeće - VRAĆANJE AERODROMA DRŽAVI. O kakvom je vraćanju reč !? Smatrao sam, da sam pokraden, kao i sugrađani, kad sada, što me veseli, ipak NIJE BILO KRAĐE od strane države iliti Beograda, sve jedno, jer je postojala, da se zaključiti, UGOVORNA obaveza po kojoj je grad Niš koristio Aerodrom, a da je po isteku Ugovora, isti morao da vrati.

  • AntiPA

    13:03 // 5. 8. 2020.

    Kakav spin! Pa oni će sada da drže Grad u dugu za aerodrom i da nas zezaju za kamatu ako im se hoće. Ako im se neće, onda je sve u redu.

    Pa da li neko normalan može ovo da zove državom?

  • branislav

    22:51 // 5. 8. 2020.

    Svilen gajtan je zategnut gradjanima Niša prodajom beogradskog aerodroma ali uz obavezu države Srbije da niški aerodrom nesme da se razvije i ima više od milion putnika godišnje.Znači da su nišlije gradjani drugog reda!?!?
    Dali sam rekao ISTINU?????

  • Niski

    12:25 // 5. 8. 2020.

    O cemu pricaju, Novi Nis nece biti izgradjen ni u narednih trideset godina ako se uopste i izgrade s obzirom da su odavno stali sa gradnjom.

  • Siky67

    13:55 // 5. 8. 2020.

    Klasičan primer kako ovcama dati 100€ a uzeti im 200€.

  • Голи цар и његова секта

    14:22 // 5. 8. 2020.

    Плаћајте,овце,сваку кишу дочекујемо као катаклизму,ал,пара мора да буде за Београд,назадне лопуже,СПС-кеадикалске старлете,певачице,пропале баба-глумице,ЛавПајкиће и осталу олош...

  • Dzamutka

    14:38 // 5. 8. 2020.

    Ako sam dobro razumeo, aerodrom je doziveo procvat, guranjem u ruke Drzave ! Pa, i nije neki uspeh, ovakvom gradskom rukovodstvu i dve ovce da das , izgubili bi ih ! Vecina ne bi znala ni stambenu zajednicu da vodi a kamoli grad ! Ogromna manjina, mozda ima smisla, ali ako nema interesa, nece da se bakce !

  • Meraklija

    16:29 // 5. 8. 2020.

    O kakvom razvoju niskog aerodroma pricamo bez ugovora o preuzimanju zemljista od vojske? Pa to je bio uslov svih uslova za bilo sta dalje. Grad je zauzvrat vojsci obecao stanove, projekat"Novi Nis" koji se gradi. Drzava samo ceka da se zavrsi ono sto je grad ugovorio. Nije dala ni dinar za aerodrom, niti za dug vojsci, vec samo milione evra subvencija da Air Serbia opstane i zauzvrat leti iz Nisa.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: