Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:23, 20. 8. 2019.

NKD: Izveštaji potvrđuju da je Aerodrom poslovao pozitivno pre nego što je postao republički

Aerodrom Kakve su finansije bile 2018? Foto: J. A.

Da direktor Aerodroma Dušan Knežević ne iznosi tačne podatke o finansijskom stanju ovog preduzeća tokom 2018. godine, tvrde iz Nacionalne koalicije za decentralizaciju. Navode da je Aerodrom prošle godine poslovao negativno dok nije postao republički, negira finansijski izveštaj iz drugog kvartala 2018, dodaju, koji prikazuje dobit od 373.000 dinara.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Milos D.

    12:34 // 20. 8. 2019.

    Mediji koji otvaraju teme o kojima drugi cute mora da postoje, i zato volim JV. Ipak ovaj tekst je primer neprofesionalnog izvestavanja! JV se u tekstu ponasaju kao glasnogovornik NKD i nista vise. JV gde je ovde vasa prica?? Nema druge strane, nema bivseg rukovodstva, nema sadasnjeg, nema stava nezavisnog ecc strucnjaka. Papagajski se ponavljaju reci iz NKD, kao da je sponzorisani post.

  • Milos Dinic

    14:07 // 20. 8. 2019.

    Jako je bitno da postoje mediji kao JV koji otvaraju teme o kojima svi ćute, zato volim JV. Ovako uradjen tekst uništava reputaciju JV. U tekstu nema druge strane, nema starog rukovodstva, nema novog rukovodstva, nema nezavisnog ecc eksperta itd. Tekst se svodi na "NKD kaze ovo". JV, a gde je ovde vaša priča? Vaši čitaoci navikli su na kvalitetnu priču, a ovo više liči na sponzorisani tekst NKD-a.

    • Don Kihot

      09:36 // 21. 8. 2019.

      Kritika je na mestu. JV su, čini mi se, jedini objektivni mediji na jugu i kao takav mora da drzi standard i objektivnost. To su stvari koje ih izdvajaju od režimskih medija gde je sve lepo i gde ne postoji dijalog.

  • BATA

    15:27 // 20. 8. 2019.

    Kako je Srbija nije nastala u zad. 7 god vec od kako ga izabrase za predsednika ,sve ozive.Vise je besmisleno citati i komentarisati njihove izvestaje.Mislim da i sami ne znaju sta pisu.Vazno je okriviti one pre.I taj dirrektor je bio u proslom sazivu pa nije iznosio nikakve gubitke,Sada na ovakav nacin mora da brani svoj polozaj.Jadna je Srbija,uvukla se jednom coveku a taj nije vecit.Onda sta

  • Ouzo

    18:21 // 20. 8. 2019.

    Nesporno je da Knezevic iznosi neistine i sminka stanje!
    Da li ima fajde,da se NKD obrati Drzavnoj revizorskoj instituciji ?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: