Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:30, 25. 9. 2023.

Načelnica niške Uprave za finansije ima veću platu od gradonačelnice, oko 100.000 primaju i njene kolege 

Nina Ilić i Sotirovski Nina Ilić objašnjava da svi načelnici imaju istu platu, ali ne i radni staž; foto: FB Dragana Sotirovski

Plata načelnika i njihovih zamenika, onih u punom, ali i u dvogodišnjem v. d. mandatu, u gradskim uprava u Nišu u rasponu od 95.000 do skoro 126.000 dinara, koliko prima načelnica Uprave za finansije Nina Ilić, čime zvanično mesečno zarađuje više od gradonačelnice Dragane Sotirovski. Objašnjava da su im zarade zapravo svima iste, ali da se ipak razlikuju u minulom radu, a da ona ima radni staž od 38 godina.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • ajde vise

    09:51 // 25. 9. 2023.

    Smesni ste sa ovim platama. Ovo im je bukvalno dzeparac. Realno ove plate su nista, a oni u vlasnistvu imaju ko zna sta. Svima je jasno da sigurno ne zive od plate, nego se za pozicije bore da bi krali. Radi li poreska uprava u ovoj drzavi nesto bilo sta? Unakrsna procena neka, nesto

    • Poreski obveznik

      10:14 // 25. 9. 2023.

      Oni li će sami sebe unakrsno da ispituju!

    • milevolidisco

      13:27 // 26. 9. 2023.

      Stanovi se više ne kupuju po Nišu i Beogradu.Prešli su na viši nivo...Beč,Trst,Gratz,Sofija.Cirkus Medrano.

  • dr Jakov Zlatar

    09:55 // 25. 9. 2023.

    Radi se o nestručnim, nesposobnim, ali Stranci odanim ljudima. U opštini važi pravilo, što si stručniji to si više šikaniran, a što si gluplji i odaniji, bolje napreduješ. Niko od njih i ne živi od plate, jer su svi članovi upravnih odbora, komisija ili sličnih organa, gde se plaća i članstvo i prisustvo sednicama.Nije jasno, koji to posao dopunski radi Vesna Nešić, koja je mesecima na bolovanju.

    • Torpedo

      19:18 // 25. 9. 2023.

      Plata je jedno, nije neka ali nisu je ni zasluzili, a privilegije su drugo ! Pojedini ne izlaze iz sluzbenih automobila, svoja voze samo kad idu na svadbe i ,nedaj Boze , na sahrane, sofer ih vozi a kad mu se zavrsi radno vreme, ostavlja im gde stanuju ! O, nedolasku na posao, da i ne pricamo ! Saberi- oduzmi, nisu zaradili ni minimalac !

  • dr Jakov Zlatar

    09:57 // 25. 9. 2023.

    Slično je i sa "rukovodiocima sektora" što je službeni naziv za pomoćnike načelnika, jer pored zamenika, imaju i pomoćnike, koji možda samo par hiljada imaju manju platu.Kao i zamenici i načelnici, tako i šefovi, koordinatori i pomoćnici moraju da budu odani članovi Stranke.

    • зоза ниш

      08:14 // 26. 9. 2023.

      ali zato referenti sa srednjom školom "cepaju"minimalac plus minuli rad

  • Zoki

    10:04 // 25. 9. 2023.

    Do samo pre par godina draganin suprug je slao slike u casopis "lepa i srecna" i hvalio se stanom kako je prostran, skladan i koje lampe daju poseban vecernji stimung. Danas uredjuju direktorkse kancelarije i socijalne stanove. Zivot je lep!

  • slavko

    11:33 // 25. 9. 2023.

    Hahahahaha!

  • Н. Јовановић

    12:06 // 25. 9. 2023.

    Да ли је могуће да Ниш нема квалитетније људе од ових, које гледамо на сликама. Већину лично познајем и не могу рећи једну лепу реч о њима, напротив.

    • Mladi.Penzijonerima stop

      16:46 // 25. 9. 2023.

      Vifix tsko smo tebe a pogotovo tvog supruga gl3dali 25 g. sa raznoraznim neznalicama.Koji su samo gl3dali kog da opale,posalju mu kontrolu i dil.

    • Auttrikter

      19:19 // 25. 9. 2023.

      Ima, al nisu podobni, nisu deo sekte !

  • Kosta Kostić

    12:26 // 25. 9. 2023.

    Ko u ovo poveruje taj je pravi sns glasač. Ja lično poznajem čoveka koji je običan dizač ruke u skupštini i koji mi je rekao da je u 5 upravnih odbora,prosek plate je 80k pa x5 upravnih odbora,a šta da kažu onda ovi u tekstu navedeni koji su na većoj funkciji od njega. U vašem tekstu su navedene plate za javnost,a milioni preko plate se ne preijavljuju. Od tih miliona polovina se vraća u sns kasu

  • Jelena

    16:41 // 25. 9. 2023.

    Pa vise ina kritickih vlanka ny K c Nis i dr Perisicy nego na gradon.Sotirovsku.Ceka se 5 g. na list9 za operaciju. to je akutni probl3m svih nas.

    • John

      07:20 // 27. 9. 2023.

      Može li prevod ovoga?

  • Гага

    17:01 // 25. 9. 2023.

    Ко одређује висину плата у градској Управи,него начелница за финансије...а"Бог је,прво себи,браду створио"?!

  • Berija

    17:42 // 25. 9. 2023.

    Vi to (zlo)namerno oćete da zavadite dva oka u glavi, Sotira sa posilnom, kad su se lepo dogovorile o podeli kolača. Stavarno nema smisla.
    PRAVDA za Sptira i da mu se izglasa povećanje, minimum do izjednačenja.

  • Koliko li tek imaju POMOĆNICI u kabinet

    20:15 // 27. 9. 2023.

    Lele nama poreskim obveznicima, koliko li tek izdvajamo za pomocnike u kabinetu, Lele, ništa konkretno ne rade ko manekenke na pistu a parice kašlju.
    Čemu li služe a uz to još i ne rade ništa.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: