Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:02, 6. 2. 2021.

| Ekonomija

Najavljena izgradnja novog hotela u Leskovcu, u radnoj zoni "Nevena"

Autor:Marko MitićIzvor:Južne vesti
Radna zona Nevena Leskovac
Hotel će se graditi u radnoj zoni; foto: M. Mitić

Na prostoru radne zone "Nevena" u Leskovcu uskoro bi trebalo da počne gradnja novog hotela, pošto je Gradska uprava stavila na javnu prezentaciju urbanistički projekat za njegovu izgradnju. Kako stoji u projektu koji je objavljen, hotel bi trebalo da se nalazi na površini od 1.200m2, da ima restoran, spa centar, teretanu, otvoreni i zatvoreni bazen.

Leskovac, u kojem poslednjih godina ne rade hoteli Beograd i Dubočica, već su turistima na raspolaganju samo manji hoteli i vile, uskoro bi mogao da dobije jedan novi.

Odeljenje za urbanizam je raspisalo javni poziv za prezentaciju urbanističkog projekta na Bulevaru Nikole Pašića, te do 11. februara svi zainteresovani mogu da vide sam projekat i dostave pisane primedbe i sugestije.

U projektu se navodi da iako je reč o radnoj zoni, u Planu se navodi da su na ovoj lokaciji predviđene prateće namene kao što su javne službe, zelenilo, sport i rekreacija, komunalni objekti, saobraćajni objekti, infrastruktura i usluge.

Hotel, čiji je investitor SUR ABC iz Leskovca, a koji već ima jedan hotel u Leskovcu, trebalo bi da ima prizemlje i dva sprata, a kako je investitor rekao za Ekapiju, očekuje se da izgradnja započne do kraja ove godine.

Novi hotel će imati 41 sobu, kao i jedan veći apartman.

Predviđen je i otvoreni bazen koji će raditi samo u letnjoj sezoni. Planirano je da on ne bude otvoren samo za goste hotela, već i za druge korisnike. Opremljen je ležaljkama, tuševima i kabinama za presvlaćenje, ali i zasebnim sanitarnim blokom - navodi se u projektu.

Na prvom spratu predviđeno je da se nađe spa centar sa zonom za odmor, vodopadom, saunama, zonama za masažu i friziranje.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Miloš Pešić

    22:01 // 6. 2. 2021.

    Svaka čast autoru vesti. Bravo Mare

  • ortak velja

    15:48 // 6. 2. 2021.

    Bolje jos jefan stadion tu, a moze i vinograd a moze i trzni centar.

  • Snežana

    15:16 // 6. 2. 2021.

    Ovo je van svake pameti Onoliki hotel u centru grada stoji nezavršen a oni e da grade hotel na mestu fabrike za kozmetiku.Bolje bi im bilo da su otvorili fabriku koja ima istu namenu pa da uposle radnike i pokrenu proizvodnju. Neznam samo koliko ovaj grad ima klijentelu za tako nesto

    • Brzo VI to zaboravite

      22:40 // 6. 2. 2021.

      Isti ti hoteli su vasi zutaci unistili i posto ocigledno skoro niste prosetali gradom isti ti hoteli se renoviraju a radovi se privode kraju. Sto se tice novog hotela to je iskljucivo stvar gazda Ivana sta ce tu da pravi, ne zida on vasim parama nego svojim!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: