Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:04, 21. 3. 2020.

Nakon Niša, "Leoni" privremeno zatvara pogon i u Prokuplju

leoni Kompanija Leoni u Prokuplju od ponedeljka obustavlja proizvodnju; Foto: Lj. M.

Nakon pogona u Nišu koji od petka ne radi, kompanija Leoni će od ponedeljka 23. marta privremeno zatvoriti i svoj pogon u Prokuplju, gde radi oko 2.000 radnika. Kao razlog navode da žele da se spreči dalje širenje virusa korona, ali i zastoj u proizvodnji njihovih kupaca.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Biz link

    13:45 // 21. 3. 2020.

    Radnici u Bizlinku ce raditi u dve snene od 8 sati,proizvodnja nikako nece obustavljati proces proizvodnje,jer nasi kupci rade a nasi radnici su imuni na sve bolesti.

    • Vojca

      19:38 // 21. 3. 2020.

      Za sta postoji SINDIKAT Ili se pozalite nasem vrhovnom komandantu Koliko je ovo neodgovorno od strane uprave Bizlinka Neka vam daju napismeno Pa posle tuzite bagru ODSTETE CE BITI MILIONSKE

  • Milos

    16:54 // 21. 3. 2020.

    Bojim se da je kasno! Zapamtite sve one drustveno neodgovorne firme, od trafike do fabrike, pa kada sve ovo prodje, nemojte da im svesno dajete svoj novac!!!

  • Dragan Nikolic

    15:35 // 20. 12. 2020.

    Sta mislite o tome sto Leoni je u potrazi za radnicima cak i nedeljom jer u sredu 23.12.2020 otvaraju svoj pogon u Malosistu kod Nisa.Nude solidnu platu,smestaj u nekom hotelu,nude dva obroka.Uzina je u menzi dok je obrok po zavrsetku posla u hotelu.Zanima me dali neko ima neku informaciju i dali je radio tamo,da moze dati savet ili neko upozorenje.

  • Dusan Velickovic

    20:52 // 21. 3. 2020.

    Apelujte da se zatvore sve fabrike u Nisu koje nisu od vaznosti u ovom trenutku a u Nisu nije ni jedna, nista nije vaznije od zdravlja!

    • nesa

      14:40 // 22. 3. 2020.

      A mi koji imamo ugovor sa namenskom koja za sada radai?Postoje najave da ce biti prekida,e onda je lako i nama koji imamo ugovor.Ovako ce biti penala.

  • Goran

    08:12 // 23. 7. 2020.

    Postovani,

    Ne postoji distanca u autobusima po pitanju prevoza u Prokuplju tako da menadzment sta prica je cista laz. Mozemo Vam poslati slike koje potvrdjuju i dokumentuju situaciju da kapacieti su ostali kao na pocetku jer nista od dodatih autobusa nije angazovano izuzev par dana na pocetku. Autobusi su strokavi tako da ne znamo o kakvoj dezinfekciji se radi.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: