Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:45, 9. 6. 2022.

| Ekonomija

Napokon počinje rekonstrukcija Kosovske ulice u Vranju, radovi oročeni na 3 meseca

Autor:M. DejanovićIzvor:Južne vesti
Kosovska ulica
Radovi procenjeni na 52 miliona dinara; foto, Ilustracija: Google maps

Dugo očekivana rekonstrukcija Kosovske ulice u Vranju, važan projekat komunalnog programa svake godine, ali nikad realizovan, počeće u narednih nekoliko nedelja - najnoviji je plan nadležnih. Građane će to koštati 52 miliona dinara.

Rekonstrukcija Kosovske, sa još nekoliko gradskih ulica, najavljena je i 2021. godine, ali i prethodnih godina kao važna stavka komunalnog programa za baš tu godinu, ali je početak radova tek sada izvestan, dok je rok za završetak oročen na 3 meseca.

Radovi na rekonstrukciji Kosovske ulice počinju u narednih nekoliko nedelja, a rok za završetak radova je 90 kalendarskih dana - kaže gradonačelnik Slobodan Milenković.

Povod za novu najavu, ovoga puta realnu, je Ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji Kosovske ulice koji je upravo gradonačelnik potpisao danas u Ministarstvu privrede, a kako je rekao, radiće se deonica duga 1.300 metara.

Reč je o jednoj od frekventnijih deonica u gradu - od mosta kod vrtića do skretanja prema Industrijskoj zoni u Bunuševcu.

Vrednost sanacije procenjene na 52 miliona dinara i troškove će podeliti Grad i Ministarstvo.

Inače, krajem prošle godine u Kosovskoj je urađena i kanalizaciona mreža u sklopu projekta “Čista Srbija” u okviru koga bi Vranje u naredne 3 godine trebalo da dobije kanalizacionu mrežu dužine 142 kilometra. Za to će iz državnog budžeta biti izdvojeno 70 miliona evra.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • dusan

    14:07 // 9. 6. 2022.

    hahaa slatko se nasmejah

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: