Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:20, 4. 4. 2019.

Naprednjaci kritikovali subvencije avio-kompanijama, pa se odlučili za isti model

aerodrom Hoće li linije u koje se ulaže postati isplative, nije poznato; foto: D. P.

U predizbornoj kampanji 2012. godine jedna od glavnih kritika tadašnjih odluka niškog DS, od strane SNS, bilo je subvencionisanje letova sa niškog Aerodroma "Konstantin Veliki". Kritike su trajale i u prvim godinama naprednjačke vlasti, kada se i prestalo sa tim modelom i kada su avio-linije ukinute. 7 godina kasnije, upravo su naprednjaci, sada iz funkcionerskih fotelja u Vladi, odlučili da subvencionišu letove sa iz Niša i to sa oko 15 miliona evra za period od 3 godine. Stručnjaci kažu previše para i loše destinacije.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • sasa

    17:39 // 4. 4. 2019.

    Svaki model privatizacije koju je sprovela SNS do danas je bio dobar i uspešan, radnici zaštićeni i ozbiljni investitori.

    • Promaja u gkavi

      01:04 // 5. 4. 2019.

      Jeste, ovo je tacno!

      Ko ne veruje moze da skokne do ikarbusa i da se nagkeda onih mercedes autobusa. Neverni Tome

      Videcete i kad dodje folciga da peavi Poršejce u Vranju, za 5 godina, ima nezaposlenost da prdne na 0%

    • cika Velja

      08:40 // 5. 4. 2019.

      Pozuri u red za sendvic,nestace.

  • Bulevarka

    15:58 // 4. 4. 2019.

    Velika je razlika iz koje kase se sta placa. Nis nije imao i nema lara za subvencije, drzava ima i dace novac. Pametnom dovoljno. A da je mogla da se uvede destinacija za Istanbul mogla je. Za Moskvu, da objasnim strucnjaku treba malo veci avion moji jos uvek na nas aerodrom ne moze da sleti

    • Niski aeorplan

      18:14 // 4. 4. 2019.

      Da pametnom dosta lepo rekoste, bez subvencija su ljudi koji su znali sta rade napravili 331.000. Ovo je lopovluk u nastavku samo kao sto je bilo I pre rasta aerodroma. Pumpaju se milioni a putnika sve manje, kakav narod ovce, cuj dala drzava subvencije hahah davali su I pred svake izbore millione I avione I sta je of toga ? Trebalo je samo produziti vec postojece ugovore I nastaviti as rastom

    • ime

      18:40 // 4. 4. 2019.

      Iz koje god kase da se placa ta kasa se puni od strane gradjana.Pametnom dosta.Neko ipak nikada nista nece shvatiti...ili prosto ne moze...

    • Mile

      20:09 // 4. 4. 2019.

      Da ti ja objasnim nesto, posto sam isao za Moskvu par puta.
      Za moskvu ide Airbus320 iz Beograda, a takav avion moze da leti i iz Nisa. Kad moze Bombardier300 (Aerbus220), moze i Aerbus320. 220 ima siri raspon krila od 320!! Botu, truj neke druge.

    • Zlobnik

      21:01 // 4. 4. 2019.

      @Bulevarka: Šetaj i drži se svog ćoška!

  • Siky67

    18:47 // 4. 4. 2019.

    Čovek je potpuno u pravu. Predložene lini je su čist promašaj osim Frankfurta i možda Rima. Nije ni bilo za očekivati da će država davati pare za destinacije koje postoje sa Bgd aerodroma. London, Pariz, Moskva, Ženeva, Istambul, Peking, Atina su prave destinacije ali očigledno da će to biti samo još jedan pusti san, za nas provincijalce.

    • Posmatrac

      22:48 // 4. 4. 2019.

      Samo ti sanjaj. Kome, bre, u Nisu treba Nis-Peking i Nis-Zeneva kada se vec leti za Cirih?? Moskva takodje cist promasaj! Jedino Budimpesta, Frankfurt, London i Istanbul imaju nekog smisla- zbog daljeg povezivanja. Sve ostalo- bez veze!

  • Nishlija

    18:15 // 4. 4. 2019.

    Kritikovali su oni i sto predsednik nije dao ostavku u stranci, kao i sto ima toliko agencija, poslanika, pomocnika i sekretara za svaku funkciju ,... pa sada to isto rade

  • BATA

    09:16 // 5. 4. 2019.

    Zasto samoodrzivu stvar,aerodrom,neko oteo da bi onda nudio subvencije istom aerodromu za razvoj.Zar se tako vrsi razvoj?Zasto nisu pustili da dobra stvar sama se razvija pa te pare usmerili ka Medvedji,ka Babusnici,Lebanu i granici.Nesto je trulo u drzavi Danskoj?Ovakav razvoj ce brzo izaci na svetlost dana.I koje ce to opravdanje biti?Sta ce lokalni rukovodioci reci ili ce se i dalje klanjati?

  • Ouzo

    23:09 // 4. 4. 2019.

    Sve ovo smrdi...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: