Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:23, 9. 8. 2019.

Neizvesno uređenje bedema i propala izgradnja kuća za Rome uslovili prvi rebalans niškog budžeta

pare Prvi rebalans u 2019. godini; foto: JV

Gradska kasa Niša manja je za 436 miliona dinara, a prvi rebalans ove godine, pojašnjava sekretarka za finansije Danijela Spasović, napravljen je zato što se odustalo od izgradnje stanova za Rome na Stočnom trgu, a neizvesno je i uređenje bedema niške Tvrđave u 2019. Ima i povećanja, a jedno od najvećih je za niške opštine koje dobijaju dodatnih 42 miliona dinara da bi “preživele” godinu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Smuk

    17:28 // 9. 8. 2019.

    Reko' ja , čim najaviše izgradnju stanova na Stočnom trgu , da od toga neće biti ništa... kao i od svega što su najavili !

  • Mara

    17:49 // 9. 8. 2019.

    Svašta ima kod nas

  • Miško

    18:08 // 9. 8. 2019.

    Ta se razume u rebalans,kao Marko Kraljević u mobilne telefone.

    • Ouzo

      18:56 // 9. 8. 2019.

      ...a prica o parama,kao da su njene !E,Boze,Boze,ima li nam spasa?

  • Zana

    19:40 // 9. 8. 2019.

    Gledam danas TV pricaju o rebalansu budzeta, kada sam video ko sedi u celo stola zgadio mi se zivot, ej ima uverenje, penzija i sl.

  • Dejan Stankovic

    22:05 // 9. 8. 2019.

    Kada zeleznica misli da isplati ljudima odstetu za uzeto zemljiste zbog izgradnje pruge.Para kazu ima,a ljudi cekaju vise meseci.Svima koji su dali saglasnost obecana je isplata za mesec dana,a od toga nema nista

  • Pera

    22:13 // 9. 8. 2019.

    Mene brine da im ne daj Boze ne prifali gorivo za sluzbena kola pa da ne mogu da zavrsavaju svoje privatne poslove u toku radnog vremena i vikendom.

  • Stojko

    05:56 // 10. 8. 2019.

    Koliko ide iz budžeta grada, na LIČNE DOHOTKE? Bruto iznos!? Sa koliko para Republika servisira grad?

  • bund

    07:08 // 10. 8. 2019.

    RASUTA ŠTETA = KONCENTRISANA KORIST

  • Nislija86

    07:13 // 10. 8. 2019.

    brate Bulate! Za pocetak neka ulice budu bez rupa, parkovi i trotoari uredjeni, vise kanti i kontejnera za odlaganje smeca! da ne licimo na palanku.

  • Don Kihot

    08:51 // 10. 8. 2019.

    Meni nije jasno kako 'fali 436 miliona. Eeeej, kako neko moze da projektuje budzet a da posle godine vec fali skoro pola MILIJARDE

    • Nishlija

      10:12 // 10. 8. 2019.

      Kada ne gledas u svoj novcanik onda lako potrosis vise nego imas! Mnogo nepredvidjenih troskova: sredjivanje Bul.Nikola Tesla posle parade, mnogo putovanja na licne promocije velikog vodje, neplanirane rekonstrukcije ulica jer vodja rekao da sve mora da se sredi za izbore,...

    • brdo

      16:40 // 10. 8. 2019.

      A pricao je bulat da nam nikad nisu bile stabilnije finansije.a sada minus,i to poprilicno veliki.a sta sve treba da se uradi po gradu,da ne nabrajam,znaju i oni sami ,pa cemo mi za kratko vreme da padnemo u dugove.nema nista od rukovodstva.bulat,zveki car,kacar desna ruka,javljaju se neke guske,sotirovska se nacisto izgubila,svako gleda svoj interes.a ovaj minuss cemo mi pokrit.na zalost.

  • jovan jovanovic

    01:20 // 11. 8. 2019.

    Pa to nije moguce pa kako kad je nas cenjenni gradonacelnik Bulatovic cak i aerodrom prepustio Beogradu samnjio rashode grad ne daje vise za to,sredio jkp Goricu spojio sa jkp Medianom sve troskove pokrila Mediana dug grada prema Mediani nestao otkako je doso njegov pulen za direktora a gradu hvali jos pola milijarde...

  • Dobra berba

    10:48 // 12. 8. 2019.

    A za preorane njive i vinograde koji ne radjaju i sluze samo za reklamu "posle dobre berbe" da bi tu prolazio gasovod?

  • Anonimus

    15:36 // 12. 8. 2019.

    Pa sad na sta ce pre za onu drugu stranu Kopaonika koja je nasa od posecene sume da ode. Da bar ostanu stene, pesak i more koje nemamo.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: