Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:35, 27. 8. 2015.

Niš čeka investitore na 21 lokaciji

ei niš EI Niš vodeća lokacija za buduće investitore; foto: MIC

Spisak lokacija podobnih za finansiranje na jugu Srbije predvode Elektronska i Mašinska industrija. Niš nudi mnogo potencijalnim investitorima, piše u priručniku lokacija RRA “Jug”.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Jelena

    18:27 // 27. 8. 2015.

    .....i.ceka, i ceka i ceka.....

  • Dragan

    17:36 // 27. 8. 2015.

    Samo vi cekajte...sto sami ne uradite nesto? U Srbiji ne postoji fabrika za proizvodnju sibica, srafova, matica...sve ono sto je prosto, bar ne sa proizvodnjom na nivou drzave. Sto sami to ne otvorite nego cekate nekog da to uradi? Mi smo navikli sve sami da nam rade drugi a kada se to desi pljujemo kako nas placamo malo. Pa dokle god ima takvih "mozgova" bolji zivot nas ne ocekuje.

    • majstor

      20:43 // 28. 8. 2015.

      druze od cackalice se ne zivi ,nek oni prave to su male pare. zatvoriti fabriku ves masina u ei? doso italijan da si kupi svoju presu pitajte se zasto? jugo rengen jedina fabrika na balkanu ,kad se proda aparat posle se odrzava i tu su pare. ne lupajte sa nekim poslovima sto rade nekvalifikovani ljudi.

  • shaft

    21:16 // 27. 8. 2015.

    Kakvi optimisti ili se prave lludi?!

  • Elektroničar

    23:24 // 27. 8. 2015.

    Mlad sam, obrazovan i iza sebe imam 11 patenata i projekata iz oblasti elektronike i softvera. Želja mi je da pokrenem proizvodnju ali su mi potrebne olakšice, bar za početak. O tome niko ne želi da čuje. Dobio sam ponude da firmu otvorim u Sloveniji i Bugarskoj sa olakšicama i subvencijama. Meni je jasno o čemu se radi. Da li je Vama jasno?

  • Милосав

    07:36 // 28. 8. 2015.

    На којој аутобуској чекају? Или су на железничкој? Чекају воз који је отишао? Да не планирају "инвестиције" типа инкубатора? Поставиш своје, разбуцаш градске паре, па угасиш. Поставиш, одржиш предавање како су "куће од чоколаде, прозори од мармеладе...", узмеш паре, потрошиш па одржиш ново предавање "Ниш не може да дозволи недомаћинско понашање..".

  • marko

    08:37 // 28. 8. 2015.

    Koji ivestitori, dosta im je da vide grad i vasarsku atmosveru od tendi i terasa kafica! Pa noge mozemo da polomimo od rupa na trotoarima.Podjite samo Episkopskom i Mokrabcevom kao po oranju da hodamo!A rupe u kolovozima...

  • Petar

    20:57 // 28. 8. 2015.

    Ovi kadrovi Selje Ilica, na celu sa Bojanom Avramovicem su bruka za ovaj Grad. Avramovicu tvojoj bahatosti i gluposti nikad kraja.

  • čekalica

    17:12 // 28. 8. 2015.

    Blam i sramota.Ovi "stručnjaci"čekaju? Čekaju voz što doći neće ili čekajući Godoa. Dal su investitori budale da mole ove likove da bi uložili neku kintu.Možda i naiđe neki čoban sa ovce.

    • učiteljica

      11:59 // 1. 9. 2015.

      ti sigurno radiš i imaš dobar posao i dobru platu i redovno ideš na godišnji odmor u toplije krajeve i kupuješ sebi i porodici (ukoliko je imaš) sve što vam je neophodno i ne brineš za budućnost jel da?
      Ukoliko je odgovor DA - što se buniš uopšte
      Ukoliko je odgovor NE - a zašto ne želiš da neko uradi nešto dobro za ovu bednu sredinu?

  • Bivsi MIN

    07:01 // 28. 8. 2015.

    Dokaz da je i ovo neozbilno je"da su se posvetili lokacijama kod kojih su rešena pitanja poput komunalne infrastrukture i imovine." Pa MIN je pravi primer kako nista nije uradjeno, ne samo po ovim pitanjima.Privatizovan bez ikakvog rezona, zbog licnog interesa interesne grupe zvane "MIN HOLDING"d.o.o.

  • Banozio

    11:46 // 28. 8. 2015.

    Odlična je stvar katalog.Najbitniji su rešeni imovinsko-pravni odnosi i komunalna opremljenost uz određene benefite i političku stabilnost.

  • Super hik

    00:22 // 28. 8. 2015.

    Sto bi Zoran Kesic rekao" Bu...

  • Sedite_djaci_jedan

    10:03 // 1. 9. 2015.

    Gospodo draga, ovakvi komentari samo govore o tome da Vi ni ne znate šta je činiti, a pljujete druge koji nešto urade. Zato smo mi brod koji tone. Svaku dobru inicijativu ili pokušaj da se nešto promeni Vi dočekate na nož. Vi ste zapravo ona masa ljudi iz Domanovićevog Mrtvog mora. Bravo za glupost gospodo draga. SEDI JEDAN!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: