Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:58, 26. 2. 2018.

"Niš ekspres" će morati da uskladi cene staničnih usluga sa propisima

Glavna autobuska stanica Hoće li peronske karte pojeftiniti?; Foto: wikipwdia; autor: CrniBombarder!!!

Da bi mogle da se bave staničnim uslugama, autobuske stanice moraju ubuduće da se licenciraju kod Ministarstva saobraćaja. U Ministarstvu kažu da je i "Niš ekspres" podneo zahtev za izdavanje dozvole, a u toku je i određivanje maksimalnih cena peronskih uluga, koje će, poručuju iz Ministarstva, i "Niš ekspres" morati da uskladi sa novim Pravilnikom.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Surcinac

    15:38 // 26. 2. 2018.

    Idealan prostor im je kod motela Nais, tu imaju i objekat, a nije ni mnogo udaljeno od grada.

  • Где ће бити коначно нова аутобуска станица у Нишу?

    19:58 // 26. 2. 2018.

    Добар је предлог да нова аутобуска станица буде између Фабрике дувана и Фабрике пумпи Јастребац.Једна од локација је и некадашњи паркинг испред Еи Ниш.Битно је смањити транзит аутобуса, смањити аеро и загађење буком, смањити саобраћајне гужве у граду.Сви поласци ка истоку и североистоку са станице код Еи Ниш, а ка северу код Фабрике дувана. Ка југу код Ледене стене и КПД-ома.Одатле градским превоз

    • Jasar

      09:22 // 27. 2. 2018.

      Cudi me ,da ste toliko strucni,a da niste u kadru tamo kada ste toliko strucni...

  • marko

    13:38 // 26. 2. 2018.

    Najgori prevoznik svih vremena

  • Putnik

    22:05 // 26. 2. 2018.

    Ubedljivo najskuplja stanicna usluga u celoj Srbiji, vozaci i osoblje Nis ekspresa u velikom broju slucajeva neljubazni i neprofesionalni. Cisti monopolisti.

    • lokal patriota

      05:39 // 27. 2. 2018.

      Sinovac,putujem vise od dvadeset godina do Beograda i nisam naisao na neljubaznog i neprofesionalnog vozaca Nisekspresa.Moje je da pokazem kartu,sednem,njegovo da vozi.Mozda ima izuzetaka,ali nemam rdjavih iskustava.Mnogo smo se umislili,trazimo i ono sto vozaci NE SMEJU DA RADE I ZBOG CEGA IH KAZNJAVAJU I ISTERUJU S POSLA.Politika firme jeste za osudu,ali su vozaci asovi,bar ovi ekspresni.

    • EVGENIJE

      08:57 // 27. 2. 2018.

      Tacno.Nedao vam Bog da nesto morate poslati ,,,tablice za kola,pismo itd,//tu je vec problem.Platite neku nalepnicu a onda vozac trazi jos novac ko fol da on I kolega popiju kafu.Nedavno moja kuma putovala do Salcburga tad I nikada vise.Sve je nju usput neki vozac ispitivao/kod koga ide,kada se vraca,gde radi,jel udata,nudio svoj broj telefona.GLUPO.Na bedzu mu je pisalo Aleksic.

  • OPSTI JAVASLUK

    10:36 // 26. 2. 2018.

    Pa to sto se dozvoljava Franku u Nis ekspresu to je neverovatno. Pocev od cena , maltretiranje radnika, kako odkupljuke akcije radnika. Treba mu se stati na put.

  • TOMA Vozac

    13:45 // 26. 2. 2018.

    Franko vec penzioner,ali sta nam rade njegovi sinovi sa par njihovih dousnika tj.ovi sto drze Austriju //samo nasa duša zna.Prete,ucenjuju nas i još svašta nešto.Trpimo,čutimo jer smo sa pozamašnim stažom u firmi i nismo više u situaciji da tražimo bolje.Nismo ni mi svi cvećke ali smo ipak ljudi.Svako ko pogreši i odgovara.Unutrašnja kontrola je priča za sebe.

    • Возач Мики

      21:35 // 26. 2. 2018.

      Мајстор Томо ,нека ти је алал што ово написа.Све је истина.Што им и имена не написа,да се бар мало постиде----ти возачи доушници.

  • vajs

    15:17 // 26. 2. 2018.

    zasto cena peronske kart 300 dinara - pa covek se na stanici zadrzi 5 minuta, najbrza zarada... sta daju za taj novac, sok, novine, udobna sedista kod perona...zaista bezobrazno - i to svom narodu, svojim nislijama....

    • Naissus

      22:10 // 26. 2. 2018.

      @vajs
      Nije toliki problem cena peronske karte koliki je problem to sto je placanje peronske karte ustvari placanje ulaza na gradsko zemljiste. Jer, to nije zemljiste N.E., to je zemljiste grada Nisa. Isto kao kad bi nam naplacivali putarinu za setnju gradom. Peronske karte bi trebalo ukinuti a uz putne karte doplatiti minimalnu sumu ulaska na peron

  • Pera Pindzur

    11:30 // 26. 2. 2018.

    A prilaz, parking ... ? Autobuska stanica - najruznija tacka Nisa.

  • Aca

    12:48 // 26. 2. 2018.

    Kada planirate da dislocirate stanicu i pijacu od tvrdjave!

  • Mi to mozemo

    17:03 // 26. 2. 2018.

    Prvo mi da zatvorimo ovu autobusku stanicu, pa da cekamo jedno deset godina na novu, sta je to za nas, za nas vreme ne postoji.

  • Aca

    22:14 // 26. 2. 2018.

    Narod da se udruži i da piše predstavke Ministarstvu za saobraćaj povodom ponašanja Niš-ekspresa.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: