Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:23, 25. 8. 2011.

Niš: ipak se izmešta pruga?

pruga izmeštanje pruge iz centra Niša

Iz Gradske kuće najavljeno da će se početkom naredne godine graditi 11 kilometara nove pruge od Crvenog Krsta do Proseka.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • RACIO - NIŠ

    19:38 // 25. 8. 2011.

    Jedino racionalno rešenje je trasiranje pruge iza Vinika. Sve ostalo je devastiranje GO Pantelej, kao najkvalitetnije mogućnosti za razvoj grada.

  • pera

    19:52 // 25. 8. 2011.

    Staro novo predizborno obecanje!

  • Dušan

    21:24 // 25. 8. 2011.

    Čak 11 kilometra? Svaka čast.

  • petko petkovic

    22:07 // 25. 8. 2011.

    Politicari "seru" pred izbore.Sve i da je tacno opet je neverovatno.
    ja sam skeptican a nisam usamljen u tome...

  • Cika Laza

    22:09 // 25. 8. 2011.

    Bla, bla, bla... Kako li mislite da projekat koji vredi 150-200 mil. EUR odradite sa 1,5 miliona? Dokle bre vise da lazete ovaj narod, kako Vas nije sramota. Moj glas, vama, nikad vise... Vi ste bre gori od zemljotresa, poplava i klizista zajedno!!!

  • Panta

    22:15 // 25. 8. 2011.

    Moje pitanje, kao stanovnika opstine Pantelej je, da li smo mi gradjani drugog reda i da li nasi zivoti manje vrede od zivota gradjana opstine Palilula? Da li zivot mog deteta manje vredi od zivota deteta iz centra grada? Postovani politicari, ako niste u stanju da pronadjete kvalitetna resenja za ocigledan problem, nemojte ni da se prihvatate tog posla i zamajavate narod.

    • ja

      15:04 // 26. 8. 2011.

      niste vi gradjani drugog reda, i verovatno nece da ti pude pruga kroz dvoriste, a osim toga kada prodje voz u centru zaustavi se saobracaj i nastaje guzva i haos

    • Dusan

      08:04 // 27. 8. 2011.

      Vi ste jagnjici, zrtveni, na zalost... Moraju da izmeste prugu jednom, pa da tu ukradu nesto malo, pa onda kad se vi budete bunili (a naravno da cete da se bunite) oni ce da je izmeste opet i da uzmu jos malo para za sebe...

  • Vladimir Stojiljković

    11:06 // 29. 8. 2011.

    Moram da priznam da naša vlast još ima smisla za humor. U nišu blizu S.Crkve je ulica S.Vlasotinčanina čija je rekonstrukcija započela još 18.03 sa rokom završetka radova od 55 dana. Danas je 29.08. a radovi su još u toku (u pitanju je 200m asfalta).

  • vlada

    00:03 // 1. 9. 2011.

    Za svake nove izbore večito aktuelna tema izmeštanja pruge. Ko se još seća samodoprinosa iz osamdesetih i naravno - izmeštanja pruge? I tako od izbora do izbora.

  • Dragana M

    21:54 // 6. 9. 2011.

    1. Ideja o izmestanju pruge bi imala smisla, a samim tim i podršku svakog Nišlije, kada bi je umesto u gusto naseljenom Pantaleju, izmestili iznad vikend naselja Vinik. Ovako, Niš će već za desetak godina ponovo imati problem pruge, jer se grad širi, Pantelej i Vinik se ubrzano grade, a postoji i projekat izgranje Konstantinovog krsta, kao turisticke ponudee Niša. Samim tim, novoizgradjena pruga ce zaustaviti drumski saobracaj, a zbog blizine stambenih objekata, bice ugrozena i bezbednost građana... Razmislite Nislije, da li i nasa deca treba da potpisuju peticije za izmestanje pruge već za deset godina, ili nam je pak bolje da problem odmah kvalitetno resimo?!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: