Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:52, 6. 4. 2020.

| Ekonomija

Niška “Tržnica” pokrenula pijacu preko interneta

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
pijaca
Pijaca na internetu; foto: printscreen

Zbog pandemije i vanrednog stanja koji su zatvorili i pijace, niško Javno komunalno preduzeće Tržnica pokrenulo je internet pijacu i preko svog sajta spaja poljoprivredne proizvođače i njihove kupce.

Jednim klikom na sajtu Tržnice dolazi se do “ponude prodavaca” ili “ponude proizvoda” gde svi mogu da izaberu ono što im je potrebno za ručak ili salatu.

U aplikaciji se nalaze podaci o ponuđačima (naziv, broj telefona, adresa, email adresa) kao i o proizvodima koje kod njih možete nabaviti. Na kartici detalja prodavca vidi se i dodatni opis, ukoliko postoje neke specifičnosti (dostava besplatana ili ne ili besplatna za porudžbine preko nekog iznosa...). Na kartici detalja proizvoda možete pogledati sve prodavce koji taj proizvod imaju u ponudi - kažu u Tržnici.

Kada kupac izabere namirnice koje su mu potrebne, onda kontaktira jednog ili više prodavaca sa njima dogovara način isporuke i plaćanja.

Prodavci nisu ograničeni samo na niški region. Ideja je da pomognemo svim građanima naše republike. Oglašavanje je besplatno - pišu iz Tržnice.

Korona je zatvorila pijace pa niti proizvođači mogu da prodaju robu, niti kupci da nabave šta im treba, a ovo je jedan od načina da i jedni i drugi budu zadovoljni.

Podsetimo, pre ove aplikacije, proizvođači i kupci okupili su se i na Fejsbuk grupi “Pijaca Niška friška” koja funkcioniše po sličnom principu međusobnog dogovora dve strane.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Milan

    22:24 // 9. 4. 2020.

    Možda proizvođači mogu da plasiraju svoj proizvode na sajtu

    Pijaca na klik

    http://pijacanaklik.rs/

  • Nn

    21:58 // 6. 4. 2020.

    internet prodavnica bez cena i od svega samo kontakt telefon? Srećno s projektom...kao da su vas zaposlili preko veze.

  • gari

    18:31 // 6. 4. 2020.

    Na fejsbuku, VEĆ POSTOJI (desetak dana) grupa NIŠKA- FRIŠKA, koja povezuje prodavce (poljoprivrednike) sa kupcima iz grada i okoline. Ima nas više od 10000. Po običaju, SNS nesposobnjakovići "debelo kasne" na samo sa ovom akcijom, nego i sa adekvatnim merama protiv virusa(jedno dva meseca) !!!!!!!!
    I da samo KOPIRAJU KREATIVNE IDEJE DRUGIH !!!!!!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: