Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:49, 17. 5. 2017.

Niška vlast odlučila da besplatno ustupi parcelu za gradnju akva-parka

Akva-park Investicija vredna najmanje 9 miliona evra; Ilustracija; Foto: flicker.com/Gabriel

Godinama najavljivan akva-park na Loznom kalemu bi, sudeći po novoj odluci Gradskog veća, uskoro mogao da postane stvarnost. Završen je elaborat o ustupanju 5,4 hektara na ovoj lokaciji, a ukoliko Vlada Srbije da zeleno svetlo, krajem juna bi mogao da bude raspisan javni oglas na koji bi trebalo da se jave potencijalni investitori.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • baksuz

    12:37 // 17. 5. 2017.

    Blago nama sa ovakvom Banjskom vlašću! Daleko ima da doguramo. Ovakvog PRECEDNIKA nema niko. Nezaustavljivo srljamo u propast!!!

  • Dragan,Niš

    06:31 // 18. 5. 2017.

    Zna li bre neko matematiku?Date nešto za džabe na 99 godina a on potencijalni trošak nadoknadi za tri godine i to navodno kroz poreze koje bi ionako morao da plati!!A verovatno i svu infrastrukturu dobija gratis,valjda kao bonus.Od gotovo napravili veresiju.Kako sve ovo nije moglo da se realizuje još kada se pojavio prvi investitor pre deset godina?Koliko je para do sada onda izgubljeno?

  • Oliver D.

    21:48 // 17. 5. 2017.

    Kako to investitor "planira" da zaposli 40-80 radnika? Ima nekih propisa koji odredjuju koliko mora radnika da zaposli za besplatno zemljiste.

  • Stefan Zivkovic

    15:06 // 17. 5. 2017.

    Fabrika IMI na Broj 6, i dugo obecavani akva park u Banji, uz asfaltiranje Banatske ulice, ceka se biciklisticka staza, i Banjsko kulturno leto, za dobru staru Banju sa novim mladim ljudima!

    • Posmatrac

      19:14 // 17. 5. 2017.

      Pozdravljate pravljenje fabrika ispod nosa ZDRAVSTVENOG lecilista??? Bravo za rezonovanje. Posluzite se sendvicem.

  • Nislija

    13:14 // 17. 5. 2017.

    Daj boze da konacno krene ozbiljan investitor u posao i napravi dobru turisticku ponudu Grada u vidu Aqua parka i sl.
    Budvani su napravili najlepsi Aqua park na Balkanu prosle godine tako da ostaje samo da se nadamo da ce i kod nas da krenu u izgradnju jednog ozbiljnog kompleksa .

    • Bla bla

      13:21 // 17. 5. 2017.

      A pored aqua-parka fabrika. Pa kakvo je to turističko mesto? Ljudi će sa posla u aqua-park ili obrnuto? Nemojte da ste smešni.

  • Nebojsa Đ.

    01:26 // 12. 6. 2017.

    Šta znači uložiće 90 mil. evra u izgradnji akva parka. Tih 90 mil.ulaže u svoj akva park znači ulaže u svoj objekat. Šta od tih para dobija Grad. Ništa. Dobija zaposlenjem radnika i to jeste neka dobit i za Grad i za društvo.Ali za 40 radnika dobiti na poklon 5.4 hektara zemlje je prosto neverovatno. Evo ja nudim za svakih 10 ara poklonjenog zemljišta zaposlenje za 10 radnika.Izračunajte razliku.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: