Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:32, 22. 1. 2018.

Niške opštine nemaju dovoljno para da konkurišu za evropske projekte

Nišavski upravni okrug Nezaposlenost najveći problem u opštinama koje pripadaju Nišavskom upravnom okrugu; foto: JV/J. A.

Nezaposlenost, loša infrastruktura, ali i manjak para u gradskim budžetima kako bi konkurisali za evropske IPA projekte, kako kaže načelnica Nišavskog upravnog okruga Dragana Sotirovski, neki su od problema na koje su joj ukazali predsednici opština na zajedničkoj sednici.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Bata Petrović, dipl.ing. 1953.

    07:18 // 23. 1. 2018.

    Kako je samo gospođa načelnikovica brzo i stručno ušla u materiju. Brže i efikasnije nego što je g. Vulin ušao u problematiku vojske, a dr. Nebojša iz Beograda u složenu i veoma zahtevnu materiju jedinstvenog i nadasve nadprofesionalnog srpskog "MUP"-a.Brže i od Ane Brnzabić, Maje Gojković, Jorgovanke Tabaković,Zorane Mihajlović, Nele Kuburović,Alexandre Joksimović, Aje Jung...O mores, o tempora!

  • prof dr CVETKO prvi

    15:03 // 23. 1. 2018.

    Gospodjo , zbog Vas me napljuvaše Nišlije , jer sam mislio da "na brdu stojite i da malo dalje vidite" , a Vi :“Moj zadatak biće da dovedem ministre u Niš” ! Dovodiše ih svi Vaši , kako da su ministri mečke i ... ništa ! Vokabular Vam je jadan /jedan/ , kako na sve SNS-ovce ... "Nećete se najesti hleba od pesme" , citat iz nedigitalizovanog filma "Ko to tamo peva". Vratite se svojoj "profesiji".

  • Cobi

    20:08 // 22. 1. 2018.

    Nemoj da se lažemo.Pre svega u niškim opštinama većnici i rukovodstvo niti imaju iskustva niti znaju nešto o projektovanju.Druga stvar je što njima plata ide pa ide,akoliko projekata će odraditi zavisi od provizije.

  • gornjo zaplanjac

    22:00 // 22. 1. 2018.

    postovanje nacelnici nisavskog okruga to je ono sto nam treba ,bas je kako vidimo vezana za jug srbije , ali bih je molio da dodje gornji deo so ghan ,gornje zaplanjepocev od sela krastavca pa nagore da vidi sta je propadanje,gore nego na kosovu,u ghan nemoj ni da svraca jer ce oni reci kako je sve u redu ,cudice se ikobajagi jer so gan zivi od nase propadanje uzimajuci pare od drzave kao neraz

  • Nislija

    07:58 // 23. 1. 2018.

    Opstine imaju novca za projekte ali su ga preusmerile na plate i honorare svojih botova. A ako nacelnica misli da ce problem nezaposlenosti resiti sa 35 novih mesta na aerodromu i nekoliko desetina u opstinama, koja su za stranacke botove, onda je grdno pogresila sto je uopste prihvatila to mesto. Opstina Pantelej ne daje zemljiste vec grad Nis... Hajde nacelnice polozi taj drzavni ispit pa pricaj

  • N.N.

    11:24 // 23. 1. 2018.

    Nema para jer nema kontinuiteta. Na posao se ceka najvise godinu dana a ne po nekoluko godina i to preko pedesete. Cekajte da napune ljudi 60 godina pa ima dajte posao.

  • Ciceron Zakukanjsky

    14:30 // 23. 1. 2018.

    "Moj zadatak biće da dovedem ministre u Niš"- kaže načelnikovica.
    Međutim, ne navodi da li će ih dovesti železnicom ili autobusom.
    Verovatno železnicom i to brzom prugom ministarke Zorane.
    Da se blagorodnost vlasti i sposobnost ministarke vidi uživo, na delu.
    AUTOBUS je zauzet kao omiljeno sredstvo predsednika Srbije, za uobičajeni transport
    ministara od Beograda do Niša.O mores, o tempora!

  • ja

    19:27 // 23. 1. 2018.

    Pa vi glasajte i dalje. Hahahaha

  • Pavlo

    20:32 // 22. 1. 2018.

    Nemate para ? Uzmite malo iz parking servisa njima proizvodnja dobro ide . Tako treba pogon za starije , neka trpi ovaj narod kad voli .

  • zigezaga

    21:06 // 22. 1. 2018.

    jer su ovce za sisanje..i slepi posmatraci

  • Natali

    22:43 // 22. 1. 2018.

    Kada nema para za projekte itd zašto ih onda toliko ima u administraciji? Šta rade po tim kancelarijama čitav dan? Šta će im službena vozila?

  • NASA

    11:27 // 23. 1. 2018.

    Sto je nakad uradjeno za deset godina vi ne mozete ni za pedeset. Mozete i treba da se izmenjate svi na vlasti, da resite unuke i da onda budete mirniji i da narod moze da zivi. Od projekta putovanja na Mesec koji ste planirali nece biti nista preskup je.

  • Milisav

    13:32 // 23. 1. 2018.

    Neznanje, pa to ti je. I učmalost. I opterećenost stranačkim i ličnim problemima. Kako/ i zašto/ je Simfonijski ostao bez para? Pa, ajd' što oni, nego su i Bugare isključili iz pomoći.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: