Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:18, 21. 10. 2023.

| Ekonomija

Niški Veterinarski institut ponovo pokušava da kupi službenu limuzinu za oko 34.000 evra

Autor:Tamara RadovanovićIzvor:Južne vesti
veterinarski zavod
Drugi pokušaj; ilustracija; foto: prt scr

Nakon što im je jedan tender propao pošto su odbili ponudu Auto Čačka da kupe “škodu”, niški Veterinarski specijalistički institut raspisao je drugu javnu nabavku za kupovinu službenog automobila vrednosti oko 34.000 evra bez PDV-a. I dalje traže da to bude metalik crna limuzina proizvedena ove godine, ali odustaju od zahteva da ima tonirana stakla i najmanje šest zvučnika.

Ovog puta snizili su kriterijume, pa su vazdušne zavese, grejani spoljni retrovizori, uređaj za pranje farova, kamera za pomoć pri parkiranju unazad, nasloni za ruke, senzor za kišu, grejači prednjih sedišta, minimum šest zvučnika i svetla za čitanje - tek neke od stavki koje više ne zahtevaju.

Ostaju pri zahtevu da vozilo bude novo i nekorišćeno, sa petoro vrata i EURO-6 motorom na dizel, sa zapreminom prtljažnika od 600 litara, radnom zapreminom motora od 1.900 do 2.000 kubika, digitalnim radio-prijemnikom, kao i da bude metalik crne boje.

Izabrani ponuđač imaće 30 dana da isporuči vozilo Institutu, koji traži i garanciju na motor od najmanje četiri godine ili 120.000 pređenih kilometara, garanciju na boju od najmanje tri godine i na karoseriju od najmanje 12 godina.

Prethodni tender, raspisan aprila ove godine, propao je pošto se jedino Auto Čačak odazvao, ali su iz Instituta ocenili da njihova ponuda ne sadrži sve potrebne obrasce. Procenjena vrednost bila je takođe 4 miliona dinara, što je oko 34.000 evra.

Zaposleni su tako ostali bez službene “škode”. Rok za podnošenje prijava na novi tender je 8. novembar.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Bayazit

    22:02 // 26. 10. 2023.

    Je l naručena limuzina ili iznos koji mora da se mazne ?

  • Trt

    23:30 // 23. 10. 2023.

    Šta je sporno, čovek ima ukusa, nece sigurno u daciu dunster hahahha

  • Naissus

    21:16 // 23. 10. 2023.

    Insignia 2022 ima i vise od toga sto je pobrojano a kosta 15.000 jura manje. Ne vidim zasto bi morala bas skoda da bude ... uostalom, vas je posao takav da bi vama vise odgovarali terenci (dzipovi), tipa Niva ili Pajero

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: