Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:50, 5. 12. 2019.

Ništa od novih ukrasa u Nišu - tender nije osporen, ali je prekasno za kupovinu

dekoracija Niš i ove godine bez novih ukrasa; foto: Vanja Keser

Osporavanje tendera niškog "Parking servisa" za kupovinu nove praznične dekoracije Niša nije prošlo kod Komisije za zaštitu prava ponuđača. Međutim, kako kažu u ovom preduzeću, novih ukrasa neće biti u niškim ulicama, jer sada nema vremena za kupovinu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Mara

    09:12 // 5. 12. 2019.

    Mnogo nam pa trebaju to poslei građani treba da plaćamo

    • DMX

      11:49 // 5. 12. 2019.

      No comment..!!!Za tebe verujem da je dovoljan samo burek i pljeskavica i rts1 u 19:30...A deca i ljudi koji zele nesto vise od toga su razocarani bedo..!

    • Natali

      14:33 // 5. 12. 2019.

      @DMX:Potičem iz malog grada,bez novogodišnje rasvete i koncerata u ponoć.Družili se sa gitarom i slušali pop i rok pored reke.Divna mladost bez lampi

  • Bulevarka

    10:39 // 5. 12. 2019.

    Bravo Parking servis, bravo Bulatovicu genije. Tako se ulepsava grad i privlace turisti. Zato i zelim da odem u neki drugi grad za docek jer u Nisu ga unistavate iz godine u godinu i nicim ga boljim ne cinite. Treba da vas je sramota SVE. Ja ne bih imala obraza da se ponovo kandidujem sa ovakvim stanjem u gradu. I ako sam za SNS, za Bulatovica da glasam NECU!

    • slavko

      12:25 // 5. 12. 2019.

      Slepac nece nikada da progleda!

  • DMX

    11:52 // 5. 12. 2019.

    Bedno i jadno...rupa seljomberska od grada...kakvi ga vode takav i grad!A i kakva vecina ostala da zivi u njemu...Seljacine jedne bedne,napravili ste rupcagu robovsku zaostalu od grada!

    • Лесков Врр

      13:03 // 5. 12. 2019.

      Ниш је такав јер ти живиш у њему - а не знаш значење речи село и сељак.Са таквим схватањима ТИ никад,али НИКАД не би могао да будеш сељак.

  • Naissus

    09:30 // 5. 12. 2019.

    Brze, jace, bolje … samo napreDNO!!

  • Alex

    10:42 // 5. 12. 2019.

    Kakvi amateri. Takvi i slični tenderi se rade i po godinu dana unapred baš zbog nepredviđenih okolnosti. Bar tako rade uređene države.

  • Шишач снс-ОВАЦА

    09:07 // 5. 12. 2019.

    Неће бити тендера али ће се украси докупити, мењати, миц по миц, и биће потрошено (стрпано у џепове) и више него путем званичних тендера! Знају то снс-ОВЦИ како да ураде!

  • slavko

    12:22 // 5. 12. 2019.

    Sta ce nam novi ukrasi kad su ukrasi naseg grada ovi lepotani iz SNS-a!

    • Bruno

      17:22 // 5. 12. 2019.

      Samo ih treba pravilno rasporediti po gradu, da bi bio ravnomerno okićen grad.

  • Prcko

    14:46 // 5. 12. 2019.

    Auu koliko su ovi losi i nesposobni... pa za ove nije motka narodna nego psihijatrija i naucnici da proucavaju njihov poremecaj. Dajte nek ih neko pohapsi, smeni, skloni sta vec samo da gradjani dobiju makar dostojanstven zivot u svom gradu. Ajde policijo, vojsko, tuzioci, bia dokazite se i uradite nesto za ovaj narod, spasite grad, spasite Srbiju

  • Ouzo

    18:08 // 5. 12. 2019.

    Slozicemo se,Nis ima velicinu da bude grad. Sve ostalo je na nivou kasabe ili ti palanake! Pocev od nenarodne vlasti,Gradonacelnika,pa nadalje.
    Zao mi je decice a vi matori i ne zasluzujete bolje!Glasajte opet ove samozivnike,da ironija bude veca i vi imate unuke i decu!

    • DMX

      20:21 // 5. 12. 2019.

      mislis da ce te razumeti sta si hteo!?Pa 5000din.im je dao...za 10 000 ne smem ni da pomislim na sta bi sve pristali!Hahaha...Bedurija

  • Đoka

    19:09 // 5. 12. 2019.

    Srbijo, nema ti leka. Propala si. Unižena. Pokradena. Korumpirana. Onde 1€, tamo milionijedan, ovamo kilo šećera, kilo krompira i sapun. A svima na terenu u zadatak, očuvati postojeće stanje.Pošto-poto. Na tapet došli i ukrasi. Novogodišnji. Od braće bi. Lepih, naših. Da se o/za/kitimo. Al, nešto, nije im se dalo. Nekima, još više. Makijaveli, koske ti se pomerale.

  • Ivan

    08:32 // 6. 12. 2019.

    Od svih gluposti i lopovluka koje je gradjanima ova vlast priredila, za ovo me jedino zabole. Potpuno mi je svejedno hoce li bljestati proslogodisnji ili ovogodisnji kic.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: