Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:18, 19. 3. 2014.

| Ekonomija

Igor Novaković: Prepuštam "Jugoistok" Bulatoviću

Autor:P. Blagojević, A. StankovIzvor:Južne vesti
igor-novakovic.jpg
Igor Novaković

Predsednik niškog SPS Igor Novaković saopštio da je podneo ostavku na funkciju direktora ED "Jugoistok" i najavio da je prepušta funkcioneru SNS i predsedniku Opštine Crveni Krst Darku Bulatoviću.

Novaković nije odgovarao na telefonske pozive, ali je na pitanje novinara "da li je reč o ostavci ili smeni", preko Tvitera odgovorio da je podneo ostavku.

Ipak, iz Novakovićevih ostalih komentara gotovo je izvesno da je do "promene" došlo nakon skandala sa upotrebom službenih kamiona "Jugoistoka" u izbornoj kampanji SNS, nakon čega je došlo do sukoba između funkcionera SPS i SNS.


Sukob u koaliciji?

Igor Novaković je prozvao i gradonačelnika Niša Zorana Perišića (SNS), zbog njegovog nedavnog javnog komentara u kome je, po Novakovićevoj oceni, vređao Ivicu Dačića i SPS.

U raspravi koja je te večeri vođena na Tviteru Novaković je izneo podatak o navodnom članstvu Zorana Perišića u SPS, na šta je Perišić kratko odgovorio "Daleko ti odoše misli".

Ipak, Novaković je svoj komentar ubrzo obrisao.


Darko Bulatović Ništa još nije zvanično

Darko Bulatović nije želeo da komentariše Novakovićeva pisanja i tvrdi da o tome nije zvanično obavešten.

- Ništa o tome ne znam. Neću da odgovaram na pisanja Igora Novakovića po Internetu. Čim budem zvanično obavešten odgovoriću na sva novinarska pitanja - rekao je Bulatović.

Igor Novaković je za direktora Jugoistoka postavljen početkom novembra 2012. godine, a Darko Bulatović je predsednik niške Opštine Crveni Krst jula 2012. godine.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • dejan

    13:37 // 25. 3. 2014.

    niste znali pa njemu deda ostavio distripuciju

  • nis

    08:04 // 22. 3. 2014.

    Perisic upropastio grad svojim kadrovima..Vodovod,Jugoistok,Transfuzija...sramota,mozda je lakomislenoscu naroda SNS dobio,ali kada se osvesti narod a bice kasno,motkama ce ih oterati sa vlasti.

  • MARA

    21:29 // 20. 3. 2014.

    Do sada su bili LESKOVČANI,TOPLIČANI...On je prvi pravi NIŠLIJA na čelu Jugoistoka.I zato NIŠLIJE nedajte svog čoveka koji je tražio i borio se da nam se otpišu SVE KAMATE,za nekog DOĐOŠA,INVALIDA...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: